This information is currently only available in a local national language. We apologise for any inconvenience.

LEVERING VAN DE BELLICON

Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen wordt deze in ons magazijn in Keulen zorgvuldig en naar uw wens samengesteld. Uw bellicon reist in een stevige verpakking naar u toe. Het is goed om te weten dat een bellicon tussen 12 en 15 kilogram weegt. 

 De leveringskosten van uw trampoline zijn helemaal inbegrepen in de verkoopprijs van u trampoline voor een levering in België of Luxemburg. Wij bieden een all-inclusieve service.

LEVERTIJD


Voor al onze leveringen in België en Luxemburg werken wij samen met de transporteur DHL: 

- Vanaf de pickup van u bellicon in ons magazijn in Keulen, krijgt u van ons een tracking code waarmee u de reis van uw trampoline kan volgen via de site: http://www.dhl.be

- U kunt uw bellicon binnen 3-5 werkdagen (maandag-vrijdag) thuis verwachten. Bent u niet aanwezig ? Dan ontvangt u in de brievenbus een briefje met de gegevens om samen met de transporteur van DHL een nieuwe afleverdatum af te spreken. Als u ook accessoires hebt besteld, dan is het mogelijk dat DHL twee keer komt leveren: een keer voor de accessoires en een andere keer voor de trampoline. 

Opmerking: Voor een levering buiten België en Luxemburg neemt u beter contact met ons op voor een specifiek aanbod. Voor een bestelling in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Zwitserland of Nederland raden wij u aan om gelijk met onze collega's contact op te nemen.