BELLICON® HOME: UW ONLINE VIDEO WORKOUT PLATFORM

Het video platform om meer uit uzelf en uw bellicon te halen

Bij aankoop van uw bellicon® mini-trampoline krijgt u 60 dagen gratis toegang tot het bellicon® Home platform. Dit geweldig online platform werd speciaal ontwikkeld voor bellicon® gebruikers. U vindt er niet alleen meer dan 20 nieuwe bellicon® work-out video's, het is ook een alles-in-één virtuele trainer die een persoonlijk fitnessplan voor u samenstelt, uw vooruitgang bijhoudt en u sprong-voor-sprong begeleidt naar de beste vorm van uw leven. 

Het bellicon® Home video platform helpt uw gehele lichaam te trainen door het omzetten van zwaartekracht in een cardio-boosting, spiervormende en vetverbrandende work-out, die uw balans verbetert, uw botten versterkt en uw flexibiliteit laat toenemen zonder de spieren of gewrichten uit te putten.

Het is de perfecte, alles-in-één oplossing om in vorm te komen én te blijven!

Bestel nu uw bellicon® en krijg 3 maanden gratis toegang tot bellicon® Home!

Samengesteld voor u

De informatie die u invult op uw profiel pagina zal u helpen om uw voortgang bij te houden en helpt bellicon® Home om een work-outplan samen te stellen dat voor u geschikt is. 

Alle bellicon® Home work-outprogramma’s bevatten een dagelijkse dosis beweging van cardio-vasculaire uithoudingsvermogen oefeningen tot kracht- en spieroefeningen. Daarnaast hebben we programma's ontwikkeld die u zullen helpen om specifieke doelen te bereiken op het vlak van fysieke conditie en gezondheid.

Uw persoonlijk dashboard doet meer dan alleen uw vooruitgang bijhouden. Wij helpen u om doelen te bepalen, uw work-outs te plannen en verzorgen een stappenplan voor totale fitheid en gezondheid. 


LET OP: het bellicon® Home platform is volledig Engelstalig.

Feedback van bellicon® gebruikers

“Deze stretch oefeningen waren zooo goed. Ik ben erg enthousiast over alle videos die op bellicon® Home staan. Ik ben er zeker van dat mijn bellicon® niet ergens in een kast verdwijnt, dankzij al deze inspirerende video’s waaruit ik kan kiezen. Bedankt!” (Petra)

“Ik hou van mijn bellicon® en ik hou van als deze work-outs! Ik hou ervan om te bouncen op high energy muziek. Kom maar op met meer video’s! Bedankt bellicon® Home!!!” (Christina) 

“Ik ben echt aan het genieten van deze series! Ik hou van de stijl en de duur van de video. Fayth doet het als coach fantastisch goed! Laat er maar meer van deze video’s komen!” (Kristin)

Klantenreviews over bellicon® Home

Voorbeelden van bellicon® home video's