bellicon Circle


De bellicon® Circle training is een HIIT (High Intensity Interval Training) waarbij u samen met een partner training. Wederzijdse motivatie en aanmoediging zijn onderdeel van deze totaaltraining: u moet elkaar motiveren om tot het uiterste te gaan. Deze veelzijdige trainingsmethode is een totale lichaamstraining, bedoeld om de spiermassa te vergroten en toegespitst op sportieve en atletische deelnemers. Kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en tijdssequenties behoren tot de integrale elementen van de bellicon® Circle-training.

Beeld van een bellicon Circle les met deelnemers en de trainer

Voor wie zijn de lessen geschikt?

De bellicon® Circle-trainingen is een hoge intensiteit cirkel training, voornamelijk bedoeld voor mensen die doorgaans een hoog fitnessniveau hebben. Tijdens deze trainingen worden kracht- en conditieoefeningen uitgeoefend op de bellicon® mini-trampoline. Met de bellicon® Circle-training verhoogt u uw grenzen.

speerpunten

 • Partner work-out
 • Vergroten spiermassa
 • Cirkel training
 • Fysieke beperkingen overschrijden 
 • High intensity
 • Lichaamsvorming
 • Ververlies


  Klik op onderstaande knop "Meer informatie" en wij bezorgen u graag meer informatie omtrent de trainingslocaties, data en aankomende bellicon® Move lessen.

  U kan steeds een les komen uitproberen in onze bellicon® Studio in Tervuren.

  Meer informatie
  Beeld van een trainingsmodule tijdens een Circle training met aanwijzing van de coach, push-up met een partner

  Impressie - Circle

  Beeld van een trainingsmodule tijdens een Circle training met aanwijzing van de coach, ball-crunch
  Beeld van een trainingsmodule tijdens een Circle training met aanmoediging van de coach
  Beeld van een trainingsmodule tijdens een Circle training met aanwijzing van de coach, training van het bovenlichaam met de Xbase training Tubes

  HET PERFECTE TRAININGSMAATJE

  De bellicon® mini trampoline is een veelzijdig trainingsapparaat welke u kunt inzetten voor meerdere doeleinden. Vind uw training: