Made in Germany - Duitse degelijkheid

Illustratie van de belangrijkste componenten van de bellicon: schroef of vouwpoten, duurzaam en UV bestandige mat, ultra elastiesche elastieken, poten met anti-slip rubberen doppen

Kies voor kwaliteit

Het bewijs

Fitnessgoeroes, artsen, (top)sporters, medewerkers van gezondheidsinstellingen, juryleden van de prijzen die we al gewonnen hebben... Allemaal zijn ze het erover eens dat de bellicon® de beste mini-trampoline ter wereld is. Waarom? Omdat de bellicon® op een 'gründliche' manier is gemaakt in Duitsland en er niets aan het toeval is overgelaten. Tijdens de productie wordt er rekening gehouden met de strengste milieueisen en worden alleen de allerbeste materialen gebruikt. Bovendien is de bellicon® mini-trampoline beschikbaar in 1.500 verschillende configuraties.

Natuurlijk zijn we erg trots op al de erkenning en complimenten die we reeds gekregen hebben van deskundigen. Maar de meeste voldoening halen we uit het plezier dat onze klanten beleven aan hun bellicon® mini-trampoline. Daar doen we het uiteindelijk voor!

bellicon®: made in Germany, echt vakmanschap!

In goed Duits gezelschap

Wanneer u denkt aan geavanceerde technologie denkt u vanzelf aan Duitse merken. Met ons intelligent productontwerp, materialen van superieure kwaliteit en ongekend vakmanschap past bellicon® perfect in dat rijtje. We luisteren naar onze gebruikers en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe innovaties. Door dit continue proces van verbetering en verfijning is bellicon® inmiddels wereldwijd het synoniem voor 'mini-trampoline'. Dat we u er ook nog eens gelukkiger en gezonder mee maken is natuurlijk helemaal mooi!

De nieuwe definitie van kwaliteit 

De mini-trampoline van de toekomst

Vergeet de trampolines met stalen veren en al de bellicon®-imitaties. Onze mini-trampoline is een klasse apart en hét trainingstoestel van de toekomst.

Elk product staat of valt met de kwaliteit. Of het nu gaat om voeding, auto's of trampolines. Ook wat dat betreft kiest u met de bellicon® voor het beste van het beste. Enkel superieure materialen worden verwerkt in onze mini-trampolines. Al onze frames zijn gemaakt van precisiegelast hoogwaardig staal. Het resultaat is een opmerkelijk licht frame, dat toch sterk en robuust genoeg is om jarenlang sprongen van mensen tot meer dan 200 kilo op te vangen.

Onze comfortabele en duurzame polypropyleenmatten zijn speciaal ontworpen om onze elastieken nog elastischer te maken. Gezien ze bestand zijn tegen de schadelijke effecten van UV-stralen en tegen alle weersomstandigheden kunt u uw bellicon® zowel binnen als buiten gebruiken. De elastiekringen zijn bevestigd met gepatenteerde mathaken van niet-giftige en versterkte polyamide, dus u hoeft nooit bang te zijn dat ze gaan rafelen.

kwaliteit afwerking bellicon trampoline

Schoon en gezond

Keurmerk van Oeko-Tex

Oeko-tex keurmerk bellicon

Zorgeloos trainen op een bellicon®, dat is waar we voor staan. We doen er dan ook alles aan om uw gezondheid en die van onze planeet te beschermen. Onder andere door de stoffen die we gebruiken zorgvuldig te selecteren.

Het is dan ook niet voor niets dat de bellicon® mini-trampoline het Oeko-Tex-keurmerk draagt. Dit onafhankelijke netwerk van instellingen promoot al sinds 1992 een milieuvriendelijke, veilige en maatschappelijk verantwoorde textielproductie. Oeko-Tex maakt zich niet alleen sterk voor verbeteringen in de industrie, maar geeft ook adviezen aan consumenten over allerlei textielproducten zodat ze in de winkel een weloverwogen aankoopbeslisisng kunnen nemen.

We zijn er erg trots op dat het Oeko-Tex-keurmerk ons werd toegekend!

Lees hier wat onze klanten vinden

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!