BLOG

bellicon lessen bij Cinfit
Cindy en Karolien hebben begin oktober 2017 Cinfit opgericht met als doel iedereen te helpen aan een gezond en fit leven. Dit zowel voor jong en oud. En dat doen ze op een dynamische, enthousiaste maar ook vlotte en familiale wijze in hun eigen zaaltje in Sint-Niklaas.
Goed Gevoel Ladies Fair

Binnenkort is het weer zover: de Goed Gevoel Ladies Fair in Flanders Expo te Gent. Voor de derde keer zal bellicon er aanwezig zijn. We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op onze stand Inspiratie 55.

Voor toegang tot de Goed Gevoel Ladies Fair betaalt u 12 euro aan de kassa en 10 euro online. Dankzij bellicon Belux betaalt u slechts 8 euro wanneer u uw tickets online aankoopt en deze promocode (GPAXP107189) invult.

Dit jaar geeft bellicon er ook een workshop: "Iedereen fit en gezond met de bellicon® minitrampoline". Tijdens deze workshop krijgt u alle info over onze producten, waar onze minitrampoline goed voor is, voor wie ze geschikt is en wordt er een korte initiatie gegeven op de bellicon®.

U kan deelnemen aan deze workshop op volgende momenten:
- Vrijdag 24 maart, van 19u45 tot 20u15
- Zaterdag 25 maart, van 16u30 tot 17u
- Zondag 26 maart, van 16u30 tot 17u

Wilt u er graag bij zijn? Aarzel dan niet om u in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt!

bellicon op de Sports Fair 2017

Op het programma van de Sports Fair dit jaar meer dan 200 demonstraties en initiaties door professionelen en een groot aantal stands.

Deze aantrekkelijke beurs vindt plaats van vrijdag 3 tot zondag 5 februari 2017 in de Brussels Expo. Paleis 8 en de Patio brengen jong en oud samen, amateurs en professionele sporters.  

bellicon presenteert zowel haar mini trampolines als haar vier praktijk concepten Move, Bounce, Circle en Swissjump via meerdere demonstraties in de stand-8240.

bellicon op de gezondheidssalon

Kom bellicon tegemoet bij de eerste editie van de gezondheidssalon in Brussel. We zullen er doorlopend demonstraties tijdens de dag geven. Dit om jullie de mogelijkheid te geven om een nieuwe en ludieke manier van bewegen voor te stellen voor uw gezondheid. Allemaal dankzijn de bellicon mini-trampolines!

De gezondheidssalon is ook de jaarlijkse ontmoetingsplaats om informatie te zoeken over je gezondheid en je welzijn. Naast specialisten in welzijn en beweging zoals bij bellicon, zult u ook informatie kunnen vinden over voeding en nieuwe technologieën die voor uw gezondheid zijn ontwikkelt. 

U bent welkom op het weekend van 26&27 november in Paleis 1 van Brussel Expo.

Tot daar op een mini-trampoline!

bellicon® op Goed Gevoel Ladies Fair

Voor de tweede keer achter elkaar doet bellicon® mee aan de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent. Kom ons tegemoet in Flanders Expo op het weekend van 16 & 17 april om de bellicon® mini-trampolines uit te proberen.

Wij zullen er met al onze verschillende modellen trampolines staan en een klein team van bellicon® experten die u kunnen helpen de beste bellicon voor uw familie uit te kiesen.

De beste en vooral ook de leukste manier om fit te blijven voor de hele familie.

Neem contact met ons op voor een voordelige toegangskaart.