Over ons

bellicon Belux werd opgericht in 2014 als officiële importeur van de bellicon® mini-trampoline voor België en Luxemburg.

bellicon Belux brengt een Duits kwaliteitsproduct voor beweging en gezondheid naar ons land: de bellicon® mini-trampoline. Bewegen op een bellicon® zorgt voor lichamelijke en geestelijke fitheid. Het doel van de bellicon® mini-trampoline is om jonge en oudere mensen op een leuke en gezonde manier aan het bewegen te krijgen en te houden.

Twee vrienden, net afgestudeerd als ingenieurs en snel geholpen door een derde vriend, economist, merken dat onze samenleving steeds meer sedentair wordt. Daarom beslissen ze om hun eigen bedrijfje op te starten en deze problemen dankzij de ludieke en therapeutische bellicon® mini-trampolines aan te pakken. 
Samen brengen ze nu met veel passie de bellicon® onder de aandacht, om te wijzen op de vele gezondheidseffecten en de verbetering van kwaliteit van leven.

“Onze missie is dat mensen zich fit, gezond, energiek en meer ontspannen voelen. Bewegen op de bellicon® zorgt ervoor dat u dit soort resultaten kunt boeken.”

Wij helpen u graag!

Wij willen dat u het beste uit uzelf en uw bellicon® mini-trampoline haalt. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies per e-mail, telefoon, of beter: in onze showroom in Tervuren.

Het bellicon® Team kijkt er naar uit u te ontmoeten!

Quentin De Boeck

Quentin De Boeck

Eelco Scholtens

Eelco Scholtens

Pierre-Alexis Popleu

Pierre-Alexis Popleu