Een flexibel lichaam

Dankzij onze zeer rekbare elastiekvering

Niet alleen sporters moeten werken aan hun flexibiliteit. Iedereen wil zich lang kunnen maken om de bovenste plank van een kast te bereiken of zich kunnen bukken om de veters te strikken. Een soepel lichaam maakt ons dagelijks leven een stuk gemakkelijker.

Een rustige opwarming op de bellicon® mini-trampoline maakt niet alleen de spieren, gewrichten en kraakbeen los, het versoepelt ook uw schijven en wervels. Bij de meeste oefeningen beweegt u uw armen en benen in de tegengestelde richting of maakt u een draaiende beweging met uw romp, waardoor u uw rompspieren versterkt.

Stretch oefening op de bellicon® mini-trampoline
Oefeningen om flexibeler te worden

Eerst springen, dan rekken

Doet u aan yoga of bevat uw training veel rekoefeningen? Spring dan eerst eens 20 minuten op een bellicon® mini-trampoline, u zult versteld staan van het verschil. De rustige sprongcyclus ontspant de spieren, gewrichten en weefsels, waardoor ze soepeler en dus ook minder blessuregevoelig worden.

Deze efficiënte cardiotraining is nauwelijks belastend en daardoor perfect te combineren met uw rekoefeningen. Het is bovendien een effectieve manier om stijve en pijnlijke spieren weer beweeglijk en flexibel te maken.

De geweldige trainingen op de bellicon® verbeteren uw flexibiliteit

Een twalve minuten stretch programma op de bellicon met Kim and Kathy van het studio Pilates op de "Fifth Avenue" in New York City

bellicon strech programma met Katherine & Kimberly Corp, NYC

JustBounce routine op de bellicon - balance, streching & low impact

JustBounce routine op de bellicon - balance, streching & low impact

Pilates op de bellicon met Bettina Jost

Pilates op de bellicon met Bettina Jost, fysiotherapeute