BELLICON®: EEN VEELZIJDIGE FITNESS TRAMPOLINE IN UW HUIS

Fitness is de verzamelnaam voor sporten, bewegen en het uitvoeren van oefeningen. Regelmatig bewegen is belangrijk voor uw lichaam en geest. Dat is algemeen bekend, maar goede voornemens alleen zijn niet voldoende. De kunst is om met plezier te bewegen en dit in te passen in uw dagelijks leven. Dat kan, met de bellicon® mini-trampoline!

Vergeet andere fitnessapparaten en ervaar een totaaltraining. Met de bellicon® mini-trampoline traint u op unieke wijze uw gehele lichaam en komt u moeiteloos in vorm. En dat gewoon thuis in uw eigen vertrouwde omgeving, op uw eigen tempo, op uw favoriete muziek of tijdens uw favoriete TV-programma. Maar vooral: op het moment dat het u uitkomt.

Door de grote variëteit aan oefeningen beleeft u iedere dag weer plezier aan uw training, zelfs op dagen dat u niet zoveel tijd heeft. U kunt laagdrempelig aan uw doelen werken!

Een vrouw in sportkledding aan het springen op de bellicon Premium mini-trampoline

DE FYSIEKE ASPECTEN VAN FITNESS

De meeste revolutionaire ideeën lijken achteraf altijd heel erg logisch. Hetzelfde geldt voor de wetenschappelijke basis van fitness. Om 's werelds meest effectieve fitnessapparaat nog beter te maken gingen we bij bellicon terug naar de natuur. Omdat onze mini-trampoline is ontwikkeld op basis van de werking van het menselijk lichaam onder invloed van de zwaartekracht, voelt trainen op een bellicon® vanzelfsprekend en natuurlijk aan.

Bij bellicon hebben we fitness onderverdeeld in 5 verschillende oefenonderdelen: power, cardio, flexibiliteit, balans en relaxatie. Al deze onderdelen omvatten bewegingsactiviteiten die bijdragen tot een gezonde gezondheid. Elk oefenonderdeel geeft de soort training en intensiteit ervan aan. U kan uw training afstemmen op uw specifieke wensen!

Power: Oefeningen voor doelgerichte spieropbouw en intensieve vetverbranding.

Cardio: Oefeningen op de bellicon® voor een effectieve cardiovasculaire training zonder de gewrichten te belasten.

Flexibiliteit: Oefeningen op de bellicon® om flexibiler en leniger te worden.

Balans: Oefeningen om op een plezierige manier uw coördinatie te verbeteren. Dit is ontzettend belangrijk, zeker naarmate u ouder wordt.

Relaxatie: Oefeningen om volledig te kunnen ontspannen.

Aan de slag met de bellicon®

Het is fantastisch om te trainen op de bellicon®. Het is lichaamsvriendelijk, ontziet uw gewrichten en is uitermate goed voor uw gezondheid. Met geen enkel ander fitnesstoestel kunt u uw lichaam zo moeiteloos en tegelijkertijd volledig trainen. Of u nu rustig op-en-neer beweegt of heel actief traint: op de bellicon® mini-trampoline is uw hele lichaam voortdurend in beweging. Dat maakt trainen op de bellicon® zo leuk en afwisselend!

Ons unieke elastiekringensysteem garandeert u de beste spier-, buik- en conditietraining, waarbij uw gewrichten zoveel mogelijk worden ontlast. Daarnaast is het ontzettend leuk, waardoor u iedere keer opnieuw uitkijkt naar uw volgende work-out. Het is een eenvoudige en elegante oplossing, geschikt voor iedereen. 

De resultaten zullen u verbazen! U verliest gewicht terwijl u ook uw rug versterkt, aan uw conditie werkt en uw lymfestelsel een boost geeft.

Klik hier om uw eigen bellicon® samen te stellen
Fitness training op de bellicon Plus, de beste mini trampoline met T-bar (steun)
bellicon Bounce en swissjump groepstraining

BELLICON® TRAINING = TRAINING VOOR IEDEREEN

Het team van bellicon® experten heeft verschillende trainingsprogramma's ontwikkeld voor op de bellicon® mini-trampoline, namelijk de bellicon® Move, Bounce en Circle en de swissjump®. Dankzij deze verschillende trainingsprogramma's is er voor iedereen - jong en oud, man en vrouw - een geschikte training.

Bent u op dit moment minder fit en wilt u graag op lage intensiteit bewegen? Dan is bellicon® Move uitermate geschikt. Wilt u liever intensiever trainen en uw conditie verbeteren? Dan is bellicon® Bounce of swissjump® zeker iets voor u! Bent u een ervaren en goed getrainde fitnesser? Dan kan u uzelf zowel conditioneel als krachtniveau uitdagen met bellicon® Circle High Intensity Interval Training (HIIT).

bellicon® trainingslocaties in uw buurt

Een bellicon® coach bij u thuis!

Traint u liever thuis maar wilt u toch het advies van een professionele bellicon® Coach? Dat kan. Op ons online trainingsplatform bellicon® Home vindt u meer dan 200 verschillende trainingsvideo's, aangepast aan uw niveau en uw beschikbare tijd.

Daarnaast is het ook een alles-in-één virtuele trainer die een persoonlijk fitnessplan voor u samenstelt, uw vooruitgang bijhoudt en u sprong-voor-sprong begeleidt naar een fit en gezond leven.Meer info over het bellicon® Home platform

Geweldige trainingen voor het hele lichaam op de bellicon®

Een zes minuten power training op de bellicon met Remy Draaijer, video play symbol

6min - "Power training" op de bellicon

Een 30 minuten gevorderde training voor mannen met Jordan Brown van Sixpax in Chicago, video play symbol

25min - bellicon training voor mannen met Jordan Brown, Sixpax

Een tien minuten core training op de bellicon met Fayth Caruso van Sixpax in Chicago, video play symbol

10 min - "Core training" op de bellicon