gezond en fit door te bewegen op de bellicon® mini trampoline

Laagdrempelig, eenvoudig en effectief

Een paar minuten per dag trainen op de bellicon® mini trampoline levert u niet alleen een gezonder lichaam op, maar geeft u ook meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Zonder voldoende fysieke inspanning worden we vatbaar voor gezondheidsproblemen en kunnen we de mogelijkheden van ons lichaam niet optimaal benutten. En dat is jammer. U koopt toch ook geen dure sportwagen om er volgens alleen mee naar de bakker op de hoek te rijden?

Een man en een vrouw in sport kleding die op de bellicon Premium trainen
  • Werk aan uw gezondheid zonder uw lichaam te overbelasten
  • Veilig voor spieren, botten en gewrichten door de unieke en gepatenteerde elastiek techniek
  • Laagdrempelig in gebruik zonder dat u de deur uit hoeft
  • Leuk om te doen, waardoor u het wél volhoudt
  • Uitstekende resultaten, aldus onze klanten


aanbevolen door experts

U heeft intussen wel begrepen dat springen op een bellicon® mini-trampoline uitzonderlijk gezond is. Maar hoe kan het nu dat zo'n eenvoudige (en leuke) activiteit zoveel lichaamsfuncties aanspreekt? Het antwoord heeft te maken met onze vrij bewegingsloze levensstijl. We rollen van ons bed de auto in, om de rest van de dag aan een bureau op een stoel te zitten. Nadien staan we weer in de auto en begint alles weer opnieuw.

In de video hiernaast vertelt dr. M. G. Klatte u meer over alle gezondheidsvoordelen die u kunt behalen door regelmatig te bewegen op de bellicon® mini-trampoline.

Meer meningen van experts

Dr. Maarten Klatte over de bellicon®


U bent gemaakt om te springen – net als de bellicon®

Hoog tijd om uw lichaam weer in de juiste versnelling te zetten, samen met de bellicon® mini-trampoline. De oefeningen versterken uw hart, ondersteunen u bij herstel na een blessure of operatie en voorkomen dat uw botten poreus worden naarmate u ouder wordt. Bovendien zorgen ze ervoor dat uw immuunsysteem de afvalstoffen efficiënter afvoert. Kortrom: met de bellicon® mini-trampoline blijft u gezond, alert en krachtig!

Dit alles door slechts enkele minuten per dag te bewegen. U hoeft niet naar een fitnesscentrum, maar kan gewoon thuis in uw eigen vertrouwde omgeving trainen. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met openingsuren, u kunt trainen wanneer het u uitkomt. U kan ook zelf beslissen hoe intensief de oefeningen zijn.

De bellicon® mini-trampoline kan veel voor u betekenen. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal positieve voordelen die u kan behalen.

Het lichaam van een jager in het digitale tijdperk

Het lichaam van een jager in het digitale tijdperk, dankzij de bellicon®


Vijfduizend jaar gelegen was onze levenstijl heel anders. Onze voorouders renden de hele dag achter dieren aan, liepen kilometers om fruit en graan te verzamelen en zwommen in rivieren en oceanen om vis te vangen. Onze lichamen zijn nog altijd afgestemd op die levensstijl. Zonder voldoende fysieke inspanning worden we vatbaar voor gezondheidsproblemen en kunnen we de mogelijkheden van ons lichaam niet optimaal benutten. Dat is natuurlijk jammer! 


de inzetbaarheid van de bellicon® en specifieke oefeningen

Bekkenbodemspieren verstevigen op de bellicon®

Bekkenbodemspieren verstevigen op de bellicon®

Oedeemklachten verlichten met de bellicon®

Oedeemklachten verlichten met de bellicon®

Rugklachten verlichten met de bellicon®

Rugklachten verlichten met de bellicon®

Moeiteloos in vorm

Vindt u sporten saai en zwaar? Dan kent u de bellicon® mini-trampoline nog niet! Een paar minuten per dag levert u niet alleen een gezonder lichaam op, maar geeft u ook meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Kijk maar eens wat de bellicon® voor u kan betekenen.

U vindt sporten saai en zwaar? Dan kent u de bellicon® nog niet. Een paar minuten trainen per dag levert u niet alleen een gezonder lichaam op, maar geeft u ook meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. Kijk maar eens wat de bellicon® voor u kan betekenen.

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!