De beste training ter wereld

De voordelen van het 'bouncen'

De bellicon® mini-trampoline biedt u de perfecte combinatie tussen fitness en gezondheid. Het geeft u de mogelijkheid om op een zachte en leuke manier te bewegen, zowel als topsporter of als beginner.

De bellicon® is een therapeutische mini-trampoline en daarmee is het 'bouncen' een preventieve en effectieve manier om verschillende gezondheidsproblemen te bestrijden. Er worden onder andere goede resultaten geboekt bij osteoporose, artrose, rugklachten, bekkenbodem instabiliteit en lymfe aandoeningen.

Dit is dan ook waarom de bellicon® mini-trampoline regelmatig bij gezondheidsspecialisten te vinden, zoals fysiotherapeuten, personal trainers, bewegingsspecialisten, naturopaten,... De bellicon® wordt ook gebruikt voor een optimale revalidatie dankzij de combinatie van kracht- en evenwichtsoefeningen.


De bellicon® is uw beste fitness- en gezondheidspartner!

Jonge dame op de bellicon mini-trampoline aan het trainen voor haar gezondheid

bellicon®: uw fitness- en gezondheidspartner

De bellicon® is er voor iedereen, voor elke leeftijd en elk trainingsdoel!

Jong meisje die haar fitness training op de bellicon Plus doet

Ontdek de vijf kwaliteiten van de bellicon® op het gebied van fitness: kracht, cardio, flexibiliteit, evenwicht en ontspanning.

Lees meer
Dame die aan haar gezondheid werkt op de bellicon mini-trampoline met twee steunen

Ontdek de gezondheidsvoordelen van de therapeutische mini-trampline bellicon®.

Lees meer

De rol van de zwaartekracht

'S WERELDS BESTE MINI TRAMPOLINE: DE BELLICON®

Vele positieve effecten op lichaam en geest, gewoon bij u thuis

Waarom is bellicon® de slimste keuze?

Astronauten zijn in de zevende hemel als ze terugkeren van een missie. Niet alleen omdat ze weer veilig thuis zijn, maar ook omdat ze eindelijk weer eens lekker kunnen springen. NASA-wetenschappers ontdekten dat trampolinespringen de beste manier is om te herstellen van een lange reis in de ruimte. (Lees het onderzoek van NASA)

Het heeft allemaal met zwaartekracht te maken. Ons hele leven wordt erdoor bepaald. Als baby moeten we alle moeite doen om ons hoofdje op te tillen, om vervolgens al tuimelend en struikelend te leren lopen en bewegen. Als volwassenen springen we nog steeds met veel plezier over waterplassen. Niet alleen om het zo leuk is, maar ook omdat we voelen dat het goed is voor ons lichaam. Als we niet regelmatig bewegen, werken onze systemen niet meer zoals het hoort.

Met de bellicon® mini-trampoline gebruikt u de zwaartekracht in uw voordeel. Bij elke sprong ervaart u zowel volledige gewichtloosheid als extreme zwaartekracht. Door het unieke ontwerp van onze mini-trampoline profiteert uw lichaam optimaal van elke sprong, terwijl de schok van het neerkomen zoveel mogelijk wordt opgevangen.

Bestel uw bellicon®

wat anderen over de bellicon® zeggen

Dit vinden onze klanten

bellicon ervaringen van klanten

De bellicon® mini-trampoline voldoet aan zeer uiteenlopende behoeften. Voor veel klanten is het de oplossing voor hun individuele klachten en gezondheidsdoelstellingen.

Ga naar de klanten reviews

Dit vinden professionals

Professionals over hun ervaringen met de bellicon

Vele experts uit verschillende vakgebieden zijn overtuigd van de werking van de bellicon® mini-trampoline. Van bekkentherapeuten en oedeem therapeuten tot osteopaten.

Ga naar de reviews van professionals

In de media

Verschillende TV-programma's, kranten, blogs en tijdschriften hebben de bellicon® mini-trampoline getest.

Ga naar de media berichten

Ga naar de TV uitzendingen

de bellicon® is er voor iedereen, voor elke leeftijd en elk trainingsdoel

Ontdek de vijf kwaliteiten van de bellicon® op fitness gebied: kracht, cardio, flexibiliteit, evenwicht en ontspanning.

Fitness en gezondheid voor vrouwen
Senioren op de bellicon, oude mevrouw

Wist u dat bewegen op de bellicon® vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt? Zo is de training geschikt voor alle leeftijden.

Gezondheidsvoordelen voor senioren

Het bijzondere aan de bellicon®

bellicon kwaliteit

Het bijzondere aan de bellicon®

Met de bellicon® mini-trampoline gebruikt u de zwaartekracht in uw voordeel. Bij elke sprong ervaart u zowel volledig gewichtloosheid als extreme zwaartekracht. Door het unieke ontwerp van onze mini-trampoline profiteert uw lichaam optimaal van elke sprong, terwijl de schok van het neerkomen zoveel mogelijk wordt opgevangen. Bewegen op harde oppervlakken belast uw gewrichten en ligamenten. Ook op een conventionele trampoline met metalen veren is deze belasting nog steeds voelbaar. Dit in tegenstelling tot de bellicon®, dankzij de gepatenteerde bungee elastieken.

Bij bellicon geniet u van de beste service en garantie!

bellicon gezondheidsvoordelen

De gezondheidsvoordelen van bewegen op de bellicon®

Door het zachte op en neer bewegen op de bellicon® worden uw cellen en spieren optimaal getraind. Door de beweging worden endorfines aangemaakt, waar je blij van wordt. Een verhoogde spieractiviteit zorgt voor een zachte celmassage en een metabolisme boost. Doordat alle spieren tegelijkertijd aan het werk zijn, kunt u effectief vet verbranden. De beweging ontgift het lichaam effectief en verhoogt de lymfestroom. Botten, rugspieren en tussenwervelschijven worden versterkt door middel van een zachte massage. Bovendien worden de dieper gelegen spieren geactiveerd door het bouncen, ideaal voor het opbouwen van kracht, conditie en balans. Meer weten over de positive gezondheidseffecten? Klik hier.

bellicon fitness

Een veelzijdige training

Met de bellicon® kom je in vorm! Door Power Training: doelgerichte spieropbouw en intensieve vetverbranding. Door Cardio Training: effectieve cardiovasculaire training zonder druk op de gewrichten. Flexibiliteit: betere mobiliteit door te bouncen. Balans: train uw coördinatie. Relax: volledige ontspanning aan het einde van uw training. En dat allemaal met één apparaat.

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!