wat is de bellicon® Academy?


De bellicon® Academy biedt verschillende opleidingen aan die u een diepgaande kennis bezorgen om u in staat te stellen het plezier en de voordelen van een bellicon® training aan anderen te laten ervaren. Verbreed uw kennis, inzicht en vaardigheden terwijl u meer leert over de bellicon® trainingsfilosofie.

Ontdek nu onze verschillende opleidingen, beschikbaar voor toekomstige bellicon® Coaches!

wij leiden op - u profiteert

Beginner

Ein Bild von einer Frau, die Bounce-Übungen auf einem bellicon macht

Onze bellicon® Academy is open voor iedereen die graag nieuwe grond wil aanboren in de fitness- en gezondheidsindustrie. Gezien wij de kwaliteit van onze lessen hoog in het vaandel dragen is het belangrijk dat bellicon® trainingen enkel door gekwalificeerde individuen worden gegeven. Mocht u, om wat voor reden dan ook, niet in staat zijn de opleiding succesvol af te ronden, zullen wij u alle mogelijke hulp bieden om uw doelstellingen alsnog te behalen.

Creëer nieuwe (bedrijfs)mogelijkheden voor uzelf en word bellicon® Coach!

Trainer / Professional

Ein Bild von einem Mann der von seinem persönlichen Trainer unterstützt wird auf einem bellicon

Bent u reeds actief in het fitness- of gezondheidsdomein? bellicon® biedt u de kans uw klantenbestand te vergroten en een nieuwe markt aan te boren met de bellicon® mini-trampoline van hoogwaardige kwaliteit en de bellicon® trainingen.

Studio

Ein Bild von einem Trainer wie er seine bellicons auf einem Rollwagen platziert

De wereld staat niet stil. Blaas nieuw leven in uw fitness club of studio. Onze veelzijdige bellicon® mini-trampoline biedt u een oplossing op maat. Als professional kunt u genieten van aantrekkelijke voordelen. Wij bieden eveneens de opleidingen aan voor uw coaches.

Contact

het bellicon® Academy carrière pad

Ein Bild von bellicon Academy Zubehör

Voorafgaande ervaring

In principe ligt de weg naar het worden van een gecertificeerde bellicon® Coach open voor iedereen. Wanneer u reeds ervaring heeft met de bellicon® mini-trampoline, bijvoorbeeld als therapeut of trainer in de gezondheids- ot fitnessindustrie, dan heeft u uiteraard een voordeel.

Het bellicon® certificaat

De bellicon® Basic-opleiding is de fundering van ons opleidingsprogramma. Correct en effectief trainen op de bellicon® mini-trampoline is enorm belangrijk en mag niet worden onderschat. Van zodra u de bellicon® Basic-opleiding succesvol heeft afgerond, kunnen wij u nog verdere opleidingen bieden zodat u zich meer kunt specialiseren in specifieke vakgebieden. De diepgaande focus van deze gespecialiseerde opleidingen bieden de best mogelijke criteria voor het lanceren van uw bellicon® carrière.

Ein Bild von einem bellicon Plus ohne T- bar in grau

En nu?

Van zodra u de bellicon® Basic-opleiding succesvol heeft afgerond, gevolg door een gespecialiseerde opleiding, kan u uw carrière als bellicon® Coach beginnen. U kunt uw krachten bundelen met een bestaande (fitness)studio die bellicon® lessen aanbiedt in uw omgeving, door hen uw kennis en kunde aan te bieden als bellicon® Coach.

Let op!

Bij bellicon® en de bellicon® Academy zijn er geen licenties, verborgen kosten of exclusieve contracten. Het aanbieden van uw diensten als coach op ons platform en het commercieel gebruiken van het merk bellicon® is enkel mogelijk als er exclusief bellicon® mini-trampolines worden gebruikt.

enthousiaste reacties over de bellicon® academy

Deelnemer

Ein Bild von bellicon Kursteilnehmerin Mirka L.

Mirka Looks - bellicon Bounce deelneemster

'De lessen zijn simpelweg ontzettend leuk, maar ook zeer uitdagend. De holistische manier van trainen is een behoorlijk uitdaging.'

Trainer

Ein Bild von bellicon instruktor Linda H.

Linda Haus - bellicon Move trainer

'De feedback die ik krijg van onze deelnemers is uitsluitend positief en enthousiast. Deelnemers voelen zich op hun gemak en bewegen binnen hun kunnen, waarbij het hele lichaam in beweging komt. Ik vind het heel leuk om deze lessen te geven!'

Studio

Foto Liesbeth Jacobs Fitenergy Vilvoorde

Liesbeth Jacobs - zaakvoerster FitEnergy

'Het voorbije jaar bleek Swissjump® een succesformule voor mijn zaak FitEnergy te Vilvoorde.  Als zaakvoerster ben ik zeer tevreden over het succes van deze fitness les en daarbij ook de hoogwaardige kwaliteit van de trampolines.' Lees verder