Bellicon Demonstratie activiteit

Leer meer over de bellicon® mini-trampoline en
de positieve effecten ervan

bellicon® nodigt u graag uit op de demonstratie activiteiten die gedurende het hele jaar worden georganiseerd in onze showroom in Tervuren.

Tijdens deze demonstraties krijgt u uitleg van een bellicon® specialist over de positieve effecten van de bellicon® mini-trampoline op uw lichaam. Er zullen eveneens verschillende oefeningen worden getoond.

Na het theoretisch gedeelte is dus ruimte voor een beetje praktijk. Iedereen kan deelnemen aan een korte workshop van een twintigtal minuten om de bellicon® mini-trampoline effectief uit te testen.

Vergeet u niet in te schrijven want de plaatsten zijn beperkt!

De demonstratie duren steeds 2 uur en vinden plaats in de showroom in Tervuren. Mogen wij u vragen steeds op tijd te komen en een sportkledij mee te nemen voor de workshop.

Demonstratie met Christine Moens

Springen is een dagelijks onderdeel van mijn leven

Christine Moens, partenaire et coach de bellicon devant un mini-trampoline classique bellicon

Christine Moens is coach en partner van bellicon belux vanaf het begin. Ze heeft veel ervaring met deze mini-trampoline van hoogwaardige kwaliteit, die ze graag tijdens de open deur dagen met anderen deelt. Na het volgen van de bellicon® opleiding werd Christine een van de eerste bellicon® Coaches in België.

Ontdek hoe Christine voor de eerste keer in contact met de bellicon® is geraakt. 

"Sinds 2006 is springen een dagelijks onderdeel van mijn leven. In die periode leefde ik in Thailand, centrum Chiang Mai, een stad in een vallei. De luchtkwaliteit in Chiang Mai was sterk vervuild. Buitenshuis bewegen was geen gezonde optie. Ik was genoodzaakt een andere oplossing te vinden.
 
Uiteindelijk werd beweging een nader te bestuderen onderwerp. Na wat onderzoek heb ik ontdekt dat springen een zeer complete manier van bewegen is:
 
- Lymfedrainage
- Alle spieren worden gestimuleerd
- Betere spijsvertering
- Aanmaak van endorfine, het geluk hormoon
- Enz. 


Daarenboven hoef je niet ver te gaan, neemt het weinig tijd, je kan het zelf inplannen en je kan het alleen doen of in een groep.
 
Sinds deze ontdekking spring ik elke ochtend ongeveer 10 - 20 minuten op muziek die ik leuk vind. Met de tijd werd ik soepeler en voelde ik me vooral vitaler.
 
In 2012 heb ik de bellicon® mini-trampoline als geschenk gekregen ! En wat een geschenk !
 
Ik heb onmiddellijk de voordelen ondervonden van een trampoline zonder metalen veren. De bellicon® is gemaakt van geweven elastieken en elastiekringen die vasthangen aan het frame. Op deze manier werken de ligamenten en de gewrichten op een zachte manier zonder te zware inspanning.
 
Indien je graag de bellicon® wil uitproberen, kan dat bij mij of in de showroom van bellicon®. Geef me een seintje en we leggen een datum vas
t."

Christine Moens
Vitality Coach
contact@christinemoens.be
+32 (0) 486 280799

Inschrijven voor een opendeurdag

Demonstratie met Maddy Lecomte

Vitaliteitsopbouw met een smile!

Sinds Maddy Lecomte de bellicon® ontdekt en getest heeft, kan ze er niet meer aan voorbij. Ze is zich gelijk gaan specialiseren in het geven van lessen om de voordelen van het bewegen op de bellicon® met zoveel mogelijk anderen te delen. Lees wat zij vertelt over haar ervaring:

"In mijn praktijk, waar ik werk als naturopaat en voedingsadviseur, streef ik ernaar mijn klanten verschillende natuurlijke oplossingen voor te stellen met als doel hun intern medisch systeem te laten ontwaken om zo hun vitaliteit te verbeteren.
Het stimuleren van de metabolische en energetische circulatie  is een integraal onderdeel van dit vormherstel, want  bewegen doet leven! Het inveren op de mini-trampoline activeert de circulatie, onder andere van het lymfatisch systeem waardoor de cellen beter bevoorraad worden met voedingsstoffen en afvalstoffen vlotter worden afgevoerd via de uitscheidingsorganen. Daar het lymfatisch systeem alleen werkt door beweging, er is namelijk geen pomp zoals bij het bloed waar het hart het bloed door het lichaam pompt, 
moet er bewogen worden en goed geademd worden voor het te stimuleren en te activeren.

Maddy Lecomte coach et partenaire bellicon et swissjump, couchée sur un mini-trampoline bellicon de couleur bleu


Daarnaast heb ik vorig jaar, als gevolg van rugproblemen die mijn dagelijks leven pijnlijk overhoop gehaald hebben, ontdekt dat het bewegen op een bellicon® mini-trampoline de rugspieren versterkt en de ruggenwervels verstevigd. Gezien ik geen oplossing vond met een bevredigend resultaat heb ik contact opgenomen met bellicon® om hun mini-trampolines uit te testen. Reeds na twee weken dagelijks zacht bewegen kon ik een sterke verbetering constateren. Na een maand was mijn rugpijn bijna volledig verdwenen en voelde ik ook veel meer vitaliteit. Het is niet verbazingwekkend dat de bellicon® mini-trampoline het AGR (Actie voor Gezonde Rug) heeft ontvangen van de Vereniging tegen Rugklachten. Ik heb me gerealiseerd dat deze discipline ongelooflijk en dat ik de drang voelde om dit te delen met de mensen om mij heen."

Maddy Lecomte
Naturopaat en voedingsadviseur
maddy.lecomte@hotmail.fr
0476 52 51 69

Inschrijven voor een opendeurdag

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!