kies uw bellicon® trainingsles

Beeld met een overzicht van drie bellicon trainingen: bellicon Move, bellicon Bounce en bellicon Circle


Geen enkele trainingsvorm is zo divers als een training op een bellicon® mini-trampoline. Het team van bellicon® Experts heeft verschillende trainingslessen ontwikkeld op de mini-trampoline: 'Move', 'Bounce' en 'Circle'.

Selecteer een training of word coach

Beeld van drie vrouwen die op de bellicon mini-trampoline trainen

De bellicon® trainingen

Bij bellicon® bieden wij diverse trainingslessen van diverse intensiteit aan voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Deze trainingen staan voor gezondheidsgerichte beweging, waarbij u uw uithoudingsvermogen en conditie en lichaamshouding verbetert en u uw gewicht kunt beheersen. Bewegen op de bellicon® heeft meerdere positieve effecten op lichaam en geest, en dat op een onzettend leuke en speelse manier.

Vind hier de les die aansluit bij uw profiel en doelstelling.

beeld van nieuwe coachen tijden een opleiding van de bellicon Academy

Word coach met de bellicon® Academy

Wilt u de verschillende gebruiksmogelijkheden van de bellicon® ontdekken en het plezier van het trainen op een bellicon® mini-trampoline doorgeven aan anderen? De bellicon® Academy biedt verschillende opties om uw kennis van onze holistische trainingsfilosofie te verruimen en om daarnaast verschillende voordelen van het bellicon® opleidingsconcept in het algemeen te ervaren.

Word nu bellicon® Coach!

Ga naar de bellicon® Academy