Het swissjump® concept


swissjump® is een nieuwe Belgische fitnessstroming die zijn oorsprong vindt in Zwitserland en die als doel heeft vernieuwende en holistische trainingen aan te bieden op de bellicon® mini-trampoline. swissjump® organiseert groepslessen boordevol actie en energie die u op een aangename en plezier manier laten zweten.

swissjump® Power

Tijdens swissjump® Power-trainingen ligt de nadruk op intensiteit. De lessen zijn geschikt voor iedereen en zullen u in vorm brengen en gezond houden terwijl u beweegt op inspirerende muziek. Het accent ligt op cardiotraining zodat u calorieën verbrandt, uw uithoudingsvermogen verbetert en uw spieren versterkt. Met swissjump® Power springt u naar een hoger niveau!Welzijn en gezondheid : traint uw uithoudingsvermogen, kracht, evenwicht en coördinatie.


Fun en intensief: overschrijd uw grenzen op dynamische muziek. 


Versterkt de gewrichten : dankzij de elastieken ophanging ondervinden uw gewrichten geen schokken.

Complete spieropbouw: swissjump® versterkt de externe spierlagen, de spieren verantwoordelijk voor het evenwicht, de belangrijkste diepe spieren, de kleine lokale spieren van de rug en de voeten. Iedere cel van het menselijk lichaam wordt gestimuleerd.

Aangenaam en plezierig: ontdek nieuwe ervaringen en sensaties.U zult de tijd niet voorbij zien gaan !


Vetverbrander: swissjump® stimuleert de vetverbranding en activeert het metabolisme.

Versterkt de rug en de wervelkolom: dankzij de zwaartekracht worden de tussenwervelschijven gemasseerd.

SELECTEER EEN TRAINING OF WORD COACH

swissjump girl T-bar

De swissjump®-lessen

Bezoek de officiële website van swissjump® waar u al de praktische informatie zal vinden omtrent leslocaties en uurroosters.

Waar wacht u nog op om het uit te testen?

swissjump® Uurrooster bellicon® Studio Tervuren

Word swissjump® Coach

Wilt u graag swissjump® Coach worden? Om steeds de kwaliteit van onze lessen te garanderen geven wij u de mogelijkheid om bij ons een volledige opleiding te volgen. Tijdens deze opleiding leert u meer over de verschillende manieren waarop de bellicon® kan worden gebruikt. Na de opleiding kan u zelfstandig swissjump®-lessen samenstellen en geven.

Ga naar de bellicon® Academy