u kunt (bijna) niets fout doen

De bellicon® kan op ontzettend veel manieren worden ingezet. Voor ons is het belangrijk dat u zich zeker voelt op uw bellicon® mini-trampoline. Het kan voor u nuttig zijn om onder begeleiding van een specialist te bewegen of het kan net heel eenvoudig zijn. Stap simpelweg op de bellicon® mini-trampoline en begin te bouncen. Bounce zachtjes, zorg dat uw voeten in contact met de mat blijven, ontspan uw armen en schouders, en het allerbelangrijkste: geniet!

Kind en moeder springen op de bellicon® mini-trampoline
Vrouw traint op de bellicon® mini-trampoline

u kunt niet om de bellicon® heen

Uw bellicon® roept u. Het is altijd aan te raden om hem in het zicht te zetten. Het is ideaal om hem ergens te plaatsen waar u er niet omheen kunt. Gebruik hem regelmatig voor een paar minuten. Zelfs met een paar minuten bouncen geeft u zichzelf nieuwe energie en voelt u zich weer als herboren.

Zijsteunen bieden extra veiligheid

Wanneer u denkt dat u niet zo stabiel zal staan als u zou willen, kan het nuttig zijn om extra zijsteunen aan te schaffen voor extra stabiliteit. Vooral wanneer u net begint met bewegen op de bellicon® mini-trampoline kunnen deze zijsteunen u meer zekerheid geven. U kunt uw bellicon® ook simpelweg naast een muur plaatsen zodat u met één hand uzelf kunt ondersteunen tegen de muur.

U kan een zijsteun aanschaffen of kiezen voor een set van twee. De zijsteunen zijn gemakkelijk op uw bellicon® mini-trampoline te bevestigen en zullen ervoor zorgen dat u zich zekerder voelt tijdens uw training.

Oudere vrouw traint op bellicon® mini-trampoline, begeleidt met zijsteunen.
Icon mit einem Schuh

Schoenen uit

Trainen zonder schoenen is het meest effectief. Bij een training op blote voeten worden de vele spieren in uw voeten gestimuleerd, terwijl deze met schoenen aan minder goed mee bewegen. Het is misschien even wennen, maar dat is het zeker waard.Mocht u er toch behoefte aan hebben om op schoenen te trainen, dan kan dat. Beter trainen op schoenen dan helemaal niet!

Icon mit einer Schallplatte

Muziek is het leukste gezelschap

Bounce op de bellicon® wordt nog leuker op uw favoriete muziek. Of u nu een groovy nummer op zet of een ritmisch stuk klassieke muziek, het doet wonderen en de tijd vliegt. Ook uw humeur zal er beter van worden.
Sommige mensen kijken liever naar iets terwijl ze bouncen, zoals hun favoriete sport of televisieserie.

Icon mit einem Oberkörper

Ontspan uw schouders

Veel mensen spannen uit gewoonte hun schouders op en trekken deze omhoog. Deze houding is echter niet bevorderlijk voor uw lichaam. U blokkeert hiermee de doorstroming van uw bloed, wat kan leiden tot nek- en hoofdpijn. Houd uw schouders los en ontspannen op de bellicon® en u merkt onmiddellijk het verschil.

Icon mit einem Fuß und einem bellicon®

Gebruik uw hielen

Probeer uw hielen in de mat te duwen wanneer u beweegt op de bellicon® mini-trampoline. Dit strekt zachtjes uw achillespees en verbetert uw gevoel van balans. Dit is een uitstekende oefening voor vrouwen die vaak hoge hakken draken.


Icon mit einer Filmklappe

Bekijk de video, lees de brochure

Bij elke bellicon® mini-trampoline wordt een introductie DVD, poster met oefeningen en een brochure geleverd. Eens u gewend bent aan het bouncen op de bellicon® kan u meer variatie aanbrengen in uw oefeningen. Probeer de work-out video's of de DVD's in onze webshop, geheel op uw eigen snelheid en mate van intensiteit. Dit is een leuke manier om uw bellicon® mini-trampoline beter te leren kennen en de eindeloze mogelijkheden ervan te ontdekken.

Eine Frau trainiert auf dem bellicon®, daneben wird eine Uhr angezeigt

overdrijf niet

Op het eerste zicht lijkt het bouncen op de bellicon® mini-trampoline moeiteloos. Laat u echter niet misleiden door dit gevoel. Door de constante wisseling van zwaartekracht worden alle spieren in uw lichaam aangesproken, zelfs deze die u doorgaans weinig gebruikt. Verschillende klanten gaven reeds aan spierpijn te ervaren op de meest ongebruikelijke plekken.

Daarom raden wij u aan om uw training rustig op te bouwen. Afhankelijk van uw lichamelijke gezondheid en conditie adviseren wij u om te beginnen met oefensessie van 5 tot 10 minuten om uw lichaam te laten wennen aan deze nieuwe en unieke vorm van bewegen. Wees er zich van bewust dat wanneer u zich duizelig voelt dat dit tijdelijk is, zich meestal snel oplost en reeds na een paar sessie al niet meer voorkomt.

stap er af, spring er niet af!

De bellicon® mini-trampoline beschikt over een gepatenteerd, zacht elastiekringensysteem waar uw lichaam meteen gewend en gehecht aan raakt. Het is belangrijk dat u nooit van de bellicon® af springt op een harde ondergrond. Met een pijnlijke landing kunt u al het goede van uw zachte training voor uw lichaam teniet doen, en dat zou zonde zijn.

Eine Frau sitzt auf dem bellicon® Minitrampolin

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!