TIJDLOOS ZWART

Ongeacht het seizoen of de gelegenheid is de bellicon® mini trampoline multifunctioneel & een must have.

Een dame die op de bellicon® premium minitrampoline oefent, video play symbol.

De bellicon® in 2 minuten

bellicon® - De elastische mini-trampoline

Eindelijk is er een eenvoudige manier om te werken aan uw gezondheid, conditie, af te vallen en uw immuunsysteem te verbeteren, gewoon in het comfort van uw eigen huis. De bellicon® mini trampoline zet al uw 656 spieren aan het werk met leuke en ontspannende oefeningen. En daar profiteert uw hele lichaam van.

Bovendien is bewegen op de bellicon® zo leuk om te doen, dat u niet kan wachten tot de volgende training. Bewegen hoeft niet saai te zijn, ga aan de slag met de beste fitness trampoline die er is!

In vorm en gezond met uw mini-trampoline

De bellicon® biedt veel toepassingen op het gebied van gezondheid. De zachte oscillatie versterkt niet alleen uw cardiovasculaire systeem, maar ook alle spieren in uw lichaam.

Het online video workout plateform - bellicon Home

Als eigenaar van een bellicon® hebt u recht op een gratis 60-dagen lidmaatschap voor het online platform speciaal ontworpen voor bellicon gebruikers en aangepast aan uw behoeften.

Even uniek als u - meer dan 3000 mogelijkheden

Kies de bellicon®  minitrampoline die het beste bij u en/of uw familie past. Wij zorgen ervoor dat uw bellicon zoals u het wenst geassembleerd en bij u thuis geleverd wordt.

bellicon bepaalt de standaard - kwaliteit "Made in Germany"

Bij elke bellicon® kiest u voor de hoogste kwaliteitseisen van een Duits product. Het is kiezen voor de garantie van zekerheid en stabiliteit. 


De enige mini-trampoline met het keurmerk 'Gezonde rug'

De bellicon® is de enige mini-trampoline die erkent is als een rugvriendelijk product door de Duitse vereniging 'AGR' (Actie Gezonde Rug).


De bellicon®, natuurlijk ook goed voor uw conditie 

Trainen op de bellicon® zorgt voor de ontwikkeling van uw spieren waaronder die van uw romp en een betere conditie.


wat anderen over de bellicon® zeggen

Reviews van klanten

bellicon ervaringen van klanten

Waarom men gek is op zijn of haar bellicon®

De bellicon® voldoet aan uiteenlopende behoeften en voor veel van onze klanten is het de oplossing voor hun individuele klachten en gezondheidsdoelstellingen.

Ga naar de klanten reviews

Reviews van professionals

Professionals over hun ervaringen met de bellicon

Wat professionals zeggen over de bellicon®

Een verscheidenheid van experts uit verschillende vakgebieden zijn overtuigd van de werking van de bellicon. Van bekkentherapeuten en oedeem therapeuten tot osteopaten.

Ga naar de reviews van professionals

bellicon® in de media

bellicon® in de media

Verschillende TV-programma's, kranten, blogs en tijdschriften hebben de bellicon® getest. Lees via de links hieronder wat ze van de bellicon® vinden.

Ga naar de media berichten

Ga naar de TV uitzendingen

Bellicon Academy

Lees meer over de verschillende concepten van de bellicon Academy. Volg een les met een van onze gecertifieerde coachen of neem zelf deel aan een opleiding om uw passie voor beweging aan anderen te delen. Ontdek onze fitness concepten Swissjump®, bellicon® Move, Circle en Bounce!

Bellicon Workspace

Het bellicon Workspace concept geeft een nieuwe impuls aan uw werkruimte. Ontdek de nieuwe manier van werken die je meer creativiteit en plezier zal bezorgen daar waar de meeste onder ons het grootste deel van de dag doorbrengen. Doe mee en breng meer welzijn aan uw collega's en aan uzelf !

vragen? Neem contact met ons op!

Ons service team staat u graag te woord voor persoonlijk advies.

Ma.-Vr. 09:00-18:00             +32 (0)2 653 02 53