Premium Weken

Krijg een korting van 150 € op de bellicon® Premium. Merkbare kwaliteit. Enkel zolang de voorraad strekt.

Classic Family

Het model voor gezondheidstraining en veelzijdig gebruik

Meer informatie
Configureer

GO Family

De 3-delige minitrampoline voor intensieve trainingen

Meer informatie
Configureer

BELLICON® - DE ELASTISCHE MINI TRAMPOLINE

Een dame die op de bellicon® premium minitrampoline oefent, video play symbol.

De bellicon® in 2 minuten

Aan uw conditie werken? Specifieke gezondheidsklachten verhelpen? Gewicht verliezen of uw houding verbeteren? Leren om uw balans beter te bewaren? Of gewoon met plezier sportief bezig zijn? Het kan allemaal met maar één toestel: de bellicon® mini trampoline. Gewoon thuis, op de momenten dat het u schikt. Zonder uitputtende trainingsschema’s die u toch niet volhoudt. Maar wel met een lach op uw gezicht!

Met de bellicon® zet u tegelijkertijd al je 656 spieren aan het werk. Daarom is het niet verwonderlijk dat de trampoline een ideaal middel is om gezondheidsklachten te verhelpen. Of om lekker te bewegen. De bellicon® is ervoor gemaakt. Elastisch, degelijk en vooral uitdagend. Wanneer komt u in actie?

Blijf fit en gezond met uw eigen bellicon®

Met de bellicon® kunt u alle kanten uit als u aan uw gezondheid wilt werken. De zachte vering versterkt niet alleen het cardiovasculaire systeem, maar ook alle spieren in ons lichaam.

bellicon Home, uw online videotrainer in huis

Koopt u een bellicon®, dan bent u 30 dagen lang gratis lid van bellicon Home. Zie het als uw personal trainer, op video. Met de video’s kunt u eindeloos variëren met uw eigen doelen. 

Even uniek als u - meer dan 400,000 mogelijkheden

Kies de bellicon® mini trampoline die het beste bij u en/of uw familie past. Wij zorgen ervoor dat uw bellicon® wordt samengesteld volgens uw wensen en bij u wordt afgeleverd. Klaar voor de start...

Made in Germany - wat wilt u nog meer?

Elke bellicon® is geproduceerd in Duitsland. Volgens de hoogste kwaliteitseisen, met de beste materialen en conform de strengste veiligheidseisen. 

De enige mini trampoline met het keurmerk 'Gezonde rug'

De bellicon® is de enige mini trampoline die erkend is als een rugvriendelijk product door de Duitse vereniging 'AGR' (Actie Gezonde Rug).

De bellicon®, natuurlijk ook goed voor uw conditie 

Door te trainen op de bellicon® ontwikkelen uw spieren zich optimaal. Ook die van uw romp, zodat uw houding merkbaar verbetert.

wat anderen over de bellicon® zeggen

Reviews van klanten

bellicon ervaringen van klanten

Waarom iedereen gek is op zijn of haar bellicon®

De bellicon® voldoet aan uiteenlopende behoeften en voor veel van onze klanten is het de oplossing voor hun individuele klachten en gezondheidsdoelstellingen.

Ga naar de klanten reviews

Reviews van professionals

Professionals over hun ervaringen met de bellicon

Wat professionals over de bellicon® zeggen 

Een verscheidenheid van experts uit verschillende vakgebieden zijn overtuigd van de werking van de bellicon. Van bekkentherapeuten en oedeem therapeuten tot osteopaten.

Ga naar de reviews van professionals

bellicon® in de media

bellicon® in de media

Een verscheidenheid van experts uit verschillende vakgebieden zijn overtuigd van de werking van de bellicon®. Van bekkentherapeuten en oedeemtherapeuten tot osteopaten.

Ga naar de media berichten

Ga naar de TV uitzendingen

Bellicon Academy

Lees meer over de verschillende concepten van de bellicon Academy. Volg een les met een van onze gecertificeerde coaches of neem deel aan een opleiding om uw passie voor beweging met anderen te delen. Ontdek onze fitness concepten, bellicon® Move, Circle en Bounce!

Bellicon Workspace

Het bellicon Workspace concept geeft een nieuwe impuls aan uw werkruimte. Ontdek de nieuwe manier van werken die u meer creativiteit en plezier geeft en doorbreek uw zitgedrag. Verrijk uw dagelijkse manier van werken  met een leuke manier van bewegen en laat tegelijkertijd uw ziekteverzuim dalen.

vragen? Neem contact met ons op!

Ons service team staat u graag te woord voor persoonlijk advies. Showroom bezoek alleen op afspraak.

           Ma.-Vr. 09:00-11:00 / 13:00-15:00          

+49 221 572 79285

Welkom bij bellicon

De beste minitrampoline ter wereld

Zie waarom iedereen van de bellicon houdt