wat is de bellicon® Academy?


De bellicon® Academy biedt een verscheidenheid aan opleidingen welke allen een diepgaande kennis bieden om u in staat te stellen andere mensen op te leiden en het plezier en de voordelen van een bellicon® training te laten ervaren. Verbreed uw kennis, inzicht en vaardigheden terwijl u meer leert over de bellicon® training filosofie. Ontdekt nu de verschillende opleidingsmogelijkheden beschikbaar voor toekomstige bellicon® (personal) trainers.

wij leiden op - u profiteert

Beginner

Ein Bild von einer Frau, die Bounce-Übungen auf einem bellicon macht

Over het algemeen is onze bellicon® Academy open voor een ieder die graag nieuwe grond wil aanboren in de gezondheids- en fitnessindustrie. Voor ons bij bellicon® is het ontzettend belangrijk dat een bellicon® training enkel wordt gegeven door gekwalificeerde individuen. Als u, om wat voor reden dan ook, niet in staat bent om de opleiding succesvol af te ronden, zullen wij u alle mogelijk hulp bieden om uw doelstellingen te behalen. Creëer nieuwe bedrijfsmogelijkheden voor uzelf en wordt bellicon® trainer!

Trainer / Professional

Ein Bild von einem Mann der von seinem persönlichen Trainer unterstützt wird auf einem bellicon

Bent u al actief of werkzaam in het gebied van gezondheid en fitness? Vergroot uw klanten bestand of creëer een nieuwe markt met onze innovatieve bellicon® trainingen en kwaliteitsproducten.

Studio

Ein Bild von einem Trainer wie er seine bellicons auf einem Rollwagen platziert

Sta niet stil, maar blaas nieuw leven in uw studio of fitness club. Met onze veelzijdige bellicon® trampoline, bieden wij u een op maat gemaakte oplossing.  Als studio kunt u profiteren van onze aantrekkelijke studio pakketten. Wij kunnen u op verzoek ook voorzien van een complete in-house opleiding voor uw gehele team. 

Contact / Aanvragen

het bellicon® Academy carrière pad

Ein Bild von bellicon Academy Zubehör

Voorafgaande ervaring

De weg naar het worden van een gecertificeerde bellicon® trainer ligt in principe open voor iedereen. Wanneer u reeds ervaring heeft met de bellicon®, bijvoorbeeld als therapeut of trainer in de gezondheids- of fitnessindustrie, dan heeft u uiteraard een voordeel. 

Het bellicon® certificaat

De bellicon® Basic opleiding is de fundering van ons opleidingsprogramma. Het correct en effectief trainen op de bellicon® trampoline is ontzettend belangrijk en mag niet onderschat worden. Wanneer u de bellicon® Basic opleiding succesvol heeft afgerond, kunnen wij u nog verdere opleidingen bieden waarbij u zich kunt specialiseren in specifieke vakgebieden. De diepgaande focus van deze gespecialiseerde opleidingen bieden de best mogelijke criteria voor het lanceren van uw bellicon carrière. 

Ein Bild von einem bellicon Plus ohne T- bar in grau

En nu?

Na het succesvol afronden van de bellicon® Basic opleiding, gevolgd door een specialisatie opleiding, kan uw bellicon trainerscarrière beginnen! U kunt ook de krachten bundelen met een bestaande (fitness)studio die bellicon® trainingen verzorgt in uw omgeving, door uw kennis en kunde aan te bieden als trainer. 

Let op

Bij bellicon® en de bellicon® Academy zijn er geen licenties, verborgen kosten of exclusieve contracten. Het aanbieden van uw diensten als trainer op ons platform en het commercieel gebruiken van het merk bellicon® is alleen mogelijk als er exclusief bellicon® trampolines worden gebruikt.

enthousiaste reacties over de bellicon® academy

Deelnemer

Ein Bild von bellicon Kursteilnehmerin Mirka L.

Mirka Looks - bellicon Bounce deelneemster

'De lessen zijn simpelweg ontzettend leuk, maar ook zeer uitdagend. De holistische manier van trainen is een behoorlijk uitdaging.'

Trainer

Ein Bild von bellicon instruktor Linda H.

Linda Haus - bellicon Move trainer

'De feedback die ik krijg van onze deelnemers is uitsluitend positief en enthousiast. Deelnemers voelen zich op hun gemak en bewegen binnen hun kunnen, waarbij het hele lichaam in beweging komt. Ik vind het heel leuk om deze lessen te geven!'

Studio

Foto Liesbeth Jacobs Fitenergy Vilvoorde

Liesbeth Jacobs - zaakvoerster FitEnergy

'Het voorbije jaar bleek Swissjump® een succesformule voor mijn zaak FitEnergy te Vilvoorde.  Als zaakvoerster ben ik zeer tevreden over het succes van deze fitness les en daarbij ook de hoogwaardige kwaliteit van de trampolines.' Lees verder