Bellicon® lessen in uw fitnesscentrum

Biedt uw leden een effectieve en leuke training

bellicon lessen in uw fitnesscentrum

 

De bellicon® is een revolutionaire mini-trampoline, omdat het veringssysteem bestaat uit elastiekringen. Als trainingstoestel is het daardoor een klasse apart en niet te vergelijken met joggen, fietsen of springen op een trampoline met metalen veren. Dankzij de bellicon® mini-trampoline zullen uw klanten veel plezier beleven terwijl ze aan hun gezondheid werken. En daardoor blijven ze terugkomen!

Verras klanten, collega's (en concurrenten) met 's werelds beste mini-trampoline en een training die net zo gezond als leuk is.

Bij bellicon® bieden wij diverse trainingslessen voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en van verschillende intensiteit. Dankzij deze trainingen kan u uw conditie verbeteren, uw uithoudingsvermogen verbeteren, uw gewicht beheersen en uw lichaamshouding verbeteren. Bewegen op de bellicon® mini-trampoline heeft meerdere positieve effecten op lichaam en geest en dat op een ontzettend leuke en speelse manier.

Start vandaag en vraag een offerte aan

bellicon® @ Sports Fair 2017

Getuigenis

'Het voorbije jaar bleek Swissjump® een succes formule voor mijn zaak FitEnergy te Vilvoorde.  Als zaakvoerster ben ik zeer tevreden over het succes van deze fitness les en daarbij ook de hoogwaardige kwaliteit van de trampolines.'

Liesbeth Jacobs, zaakvoerster FitEnergy (Vilvoorde)

Lees meer

In de media

de bellicon® lessen

De bellicon® Academy biedt meerdere opleidingen aan die u een diepgaande kennis bieden om andere mensen op te leiden en het plezier en de voordelen van een bellicon® training te laten ervaren. U verbreedt uw kennis, inzicht en vaardigheden terwijl u meer leert over de bellicon® trainingsfilosofie. Ontdek de verschillende opleidingsmogelijkheden voor toekomstige bellicon® coaches.

les bellicon Move bellicon Academy

bellicon® Move

bellicon® Move is holistische training die de algemene gezondheid bevorderd. Tijdens deze training ligt de nadruk voornamelijk op het op een gemoedelijke manier oefenen van de balans en de coördinatie. De les is ontwikkeld om op een plezierige manier aan lichaamsbeweging te doen en ervoor te zorgen dat uw energie en vitaliteit een boost krijgt. bellicon® Move is ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, beperkingen of ziektes. 


Meer weten over de bellicon® Move opleiding.

les bellicon Bounce bellicon Academy

bellicon® Bounce

bellicon® Bounce is een innovatief trainingsconcept met een vooraf samengestelde choreografie. Tijdens de lessen ligt de nadruk op het bevorderen van uw uithoudingsvermogen en het opbouwen van kracht. Speelse elementen van dansen en een verscheidenheid aan combinatieoefeningen worden in deze training geïntegreerd. De bellicon® Bounce is een intensieve training met een hoge fun-factor.


Meer weten over de bellicon® Bounce opleiding.

les bellicon Cirlce bellicon Academy

bellicon® Circle

bellicon® Circle is een HIIT (hoge intensiteit interval training) waarbij je samen met een partner traint. Wederzijdse motivatie en aanmoediging zijn zeer belangrijk: men motiveert elkaar om tot het uiterste te gaan. Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie zijn de kernwoorden van deze training. De bellicon® Circle is een totale lichaamstraining, toegespitst op sportieve en atletische deelnemers.


Meer weten over de bellicon® Circle opleiding.

les swissjump bellicon Academy

swissjump®

Tijdens een swissjump® Power training ligt de nadruk op intensiteit. Het is een cardiotraining, dus u zult calorieën verbranden, uw uithoudingsvermogen verbeteren en uw spieren versterken. swissjump® Power staat voor fun, power, fit, cardio en uniek. Het zal u in vorm brengen en gezond houden terwijl u veel plezier beleeft op de inspirerende muziek.


Meer weten over de swissjump® opleiding.

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!