Sneller herstellen met de bellicon®

De bellicon® mini-trampoline: een unieke aanwinst voor uw gezondheidscentrum of praktijk

de bellicon® mini-trampoline wordt gebruikt door kinesisten


De bellicon® mini-trampoline is veel meer dan een fitnesstoestel. Door het innovatieve ontwerp is het ook een ideaal hulpmiddel voor fysio- en revalidatietherapeuten.

De bellicon® is mild voor de gewrichten en geschikt voor allerlei oefeningen die even effectief als plezierig zijn. Zo wordt de behandeling van een pijnlijke onderrug, artritis, osteoporose en lymfoedeem een stuk aangenamer voor uw patiënten.

Voor therapeuten bieden wij met onze bellicon Academy een verscheidenheid aan opleidingen voor de inzetbaarheid van de bellicon® voor uw patiënten. De bellicon® Academy biedt een verscheidenheid aan opleidingen welke allen een diepgaande kennis bieden om u in staat te stellen andere mensen op te leiden en het plezier en de voordelen van een bellicon® training te laten ervaren. Verbreed uw kennis, inzicht en vaardigheden terwijl u meer leert over de bellicon® training filosofie. Ontdekt nu de verschillende opleidingsmogelijkheden beschikbaar voor toekomstige bellicon® (personal) trainers.

Vraag een offerte aan

De bellicon® mini-trampoline bij Club Brugge KV

Bij voetbalclub Club Brugge KV wordt sinds seizoen 2014 - 2015 gewerkt met de bellicon® mini-trampolines.

De bellicon® mini-trampolines wordt gebruikt in revalidatie, blessure preventie als voor individuele training.Meer video's

Dr. Jean-Paul Pianta, President van de duitse chiropractie academie

“In mijn ogen is de bellicon trampoline het beste product voor een doeltreffende duurtraining, want zo kan men de negatieve effecten van de zwaartekracht vermijden die bij het lopen en joggen altijd optreden.

Dit fantastische trainingstoestel is voor alle leeftijdsgroepen geschikt. Het helpt kinderen bij de neurologische ontwikkeling en het stimuleert de coördinatie en het evenwicht uitstekend. Tegelijk profiteren de ontwikkeling en de dichtheid van de botten van de optredende duw- en trekkracht. 

Op oudere leeftijd, wanneer spieren, pezen, tussenwervelschijven en kraakbeen langzaam aan elasticiteit verliezen, treden er dankzij de bellicon training geen negatieve microtrauma's aan de gewrichten op, omdat de zachte vering het lichaamsgewicht zeer progressief opvangt.

Regelmatige oefening met de bellicon levert een algemene verbetering op van tal van lichaamsfuncties. Degeneratieve veranderingen van het lichaam worden afgeremd, wat bijzonder positief werkt tegen vroegtijdige veroudering en het stijf worden.

Ik beveel bellicon® nadrukkelijk aan.”

Dr Jean-Paul Pianta is in 1971 afgestruurde aan het Palmer College, in de USA.

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!