BELLICON HOME: UW ONLINE VIDEO WORKOUT PLATFORM

Het video platform voor de bellicon® om meer uit uzelf en uw bellicon te halen

Nu GRATIS een 1 maand abonnement* exclusief voor u als bellicon® eigenaar (*beperkte periode),  voor een geweldig online platform dat speciaal ontwikkeld is voor bellicon® gebruikers. Niet alleen vindt u er meer dan 400 nieuwe bellicon® workout video’s, het is ook een alles-in-één virtuele trainer die een persoonlijk fitnessplan voor u samenstelt, uw vooruitgang bijhoudt en sprong-voor-sprong begeleidt naar de beste vorm van uw leven. Remy Draaijer uit Nederland of Lenka uit België behoren bij de trainers die u wellicht zal herkennen op de video's.

Het bellicon Home video platform helpt uw gehele lichaam te trainen door het omzetten van zwaartekracht in een cardio-boosting, spiervormende en vetverbrandende workout welke uw balans verbetert, botten versterkt en flexibiliteit laat toenemen zonder de spieren of gewrichten uit te putten.

Het is de perfecte, alles-in-één oplossing om in vorm te komen en te blijven.

Klik hier om uw bellicon aan te schaffen en ontvang een GRATIS 1 maand toegang tot bellicon Home

Samengesteld voor u

De informatie die u invult op uw profiel pagina zal u helpen om uw voortgang bij te houden en helpt bellicon Home om een workout plan voor u samen te stellen dat voor u geschikt is. 

Alle bellicon Home workout programma’s bevatten een dagelijkse dosis beweging van cardio-vasculaire uithoudingsvermogen oefeningen tot kracht- en spieroefeningen. Ook hebben we daarnaast programma’s ontwikkeld die u zullen helpen om specifieke doelen te bereiken op het vlak van fysieke conditie en gezondheid. 

Uw persoonlijke dashboard doet meer dan alleen uw vooruitgang bijhouden. Wij helpen u om doelen te bepalen, uw workouts te plannen en verzorgen een stappenplan voor totale fitheid en gezondheid. 

LET OP: het Home platform is volledig Engelstalig.

Feedback van bellicon® gebruikers

“Deze stretch oefeningen waren zooo goed. Ik ben erg enthousiast over alle videos die op bellicon Home staan. Ik ben er zeker van dat mijn bellicon® niet ergens in een kast verdwijnt, dankzij als deze inspirerende video’s waar ik uit kan kiezen. Bedankt!” (Petra)

“Ik hou van mijn bellicon® en ik hou van als deze workouts! Ik hou ervan om te bouncen op high energy muziek. Kom maar op met meer video’s! Bedankt bellicon Home!!!” (Christina - Florida)

“Ik ben echt aan het genieten van deze series! Ik hou van de stijl en de duur van de video. Fayth doet het als coach fantastisch goed!! Laat er maar meer van deze video’s komen!” (Kristin)

Bekijk de klanten reviews van bellicon Home

Voorbeelden van bellicon home videos