bellicon Circle


Het bellicon® Circle trainingsprogramma is letterlijk een HIIT, een high intensity interval training, waarbij je samen met een partner traint en wederzijdse motivatie en aanmoediging onderdeel zijn van een totaaltraining en men elkaar kan motiveren om tot het uiterste te gaan. Deze veelzijdige trainingsmethode is een totale lichaamstraining bedoeld om spiermassa te vergroten en dus toegespitst op sportieve en athletische deelnemers. Kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en tijdssequenties behoren tot de integrale elementen van een bellicon® Circle training. 

Beeld van een bellicon Circle les met deelnemers en de trainer

Voor wie zijn de lessen geschikt?

De bellicon® Circle training is een praktische high intensity cirkel training, voornamelijk bedoeld voor menen die doorgaans een hoog fitness niveau hebben. De nadruk ligt hier specifiek op kracht en conditie oefeningen toegepast op de bellicon® trampoline. De Circle training  verhoogt uw grenzen.

speerpunten

 • Partner workout
 • Spiergroei
 • Cirkel training
 • Fysieke beperkingen overschrijden 
 • High intensity
 • Lichaamsvorming
 • Ververlies

  Gebruik alstublieft ons contactformulier door op de knop hieronder te klikken, en wij voorzien u graag van meer informatie, locaties, onze trainingsdata en aankomende bellicon® Circle lessen.

  Ik wil meer weten
  Beeld van een trainingsmodule tijdens een Circle training met aanwijzing van de coach, push-up met een partner

  Impressie - Circle

  Beeld van een trainingsmodule tijdens een Circle training met aanwijzing van de coach, ball-crunch
  Beeld van een trainingsmodule tijdens een Circle training met aanmoediging van de coach
  Beeld van een trainingsmodule tijdens een Circle training met aanwijzing van de coach, training van het bovenlichaam met de Xbase training Tubes

  HET PERFECTE TRAININGSMAATJE

  De bellicon® mini trampoline is een veelzijdig trainingsapparaat welke u kunt inzetten voor meerdere doeleinden. Vind uw training: