Het swissjump® concept

Swissjump® is een nieuwe Belgische en Nederlandse fitness stroming die zijn oorsprong vindt in Zwitserland en die zich ten doel stelt om vernieuwende en holistische trainingen aan te bieden op de hoogwaardige kwaliteitsmini-trampoline ”bellicon”. Swissjump® organiseert groepslessen vol actie en energie die u op een aangename, plezierige wijze laten zweten.

Swissjump power

Swissjump® Power legt de nadruk op intensiteit. Het is een fitness les voor iedereen en het zal u in vorm brengen en gezond houden op inspirerende muziek. Het accent ligt op cardio training zodat u calorieën kan verbranden, uw uithoudingsvermogen verbeteren en uw spieren versterken. Swissjump® Power staat voor fun, power, fit, met vrienden/vriendinnen, cardio en uniek. Met swissjump springt u naar een hoger niveau!

Welzijn en gezondheid : Traint de uithoudingsvermogen, de kracht, de evenwicht en de coördinatie.


Fun et intensief: Overschrijdt je grenzen op dynamische muziek. 


Versterkt de gewrichten : De schokken in de gewrichten zijn nihil dankzij de elastieken ophanging.

Complete spieropbouw:

swissjump® versterkt de externe spierlagen, de spieren verantwoordelijk voor het evenwicht, de belangrijkste diepe spieren, de kleine lokale spieren van de rug en de voeten en het stimuleert elke cel van het menselijk lichaam.

Aangenaam en plezierig: Biedt nieuwe ervaringen en sensaties. U zult de tijd niet voorbij zien gaan !


Vetverbrander: Stimuleert de vetverbranding en activeert het metabolisme.

Versterkt de rug en de wervelkolom: Masseert de tussenwervelschijven dankzij de zwaartekracht.

Hoe kan ik een les vinden?

swissjump meisje aan het springen op de bellicon Plus met T-bar

Website van swissjump®

Bekijk de officiële website van swissjump® die helemaal aan de lessen is toegewijd. U zult er al de praktische informatie vinden zoals de les locaties en het uurrooster van onze verschillende partners centra in België.

Waar wacht u nog op om het een keer uit te proberen?

Website van swissjump

swissjump® coach worden!

Bent u geïnteresseerd in een carrière als swissjump ® coach? Daar kwaliteit hoog in ons vaandel staat, geven wij u de mogelijkheid een volledige opleiding bij ons te volgen. Na deze opleiding kunt u onder de naam swissjump® lessen geven. Het accent van de opleiding ligt op de verschillende manieren waarop de bellicon kan worden gebruikt. Ons doel is u de mogelijkheid te geven om na de opleiding zelfstandig swissjump-lessen te kunnen geven.

Informatie over de opleiding

HET PERFECTE TRAININGSMAATJE

De bellicon® mini trampoline is een veelzijdig trainingsapparaat welke u kunt inzetten voor meerdere doeleinden. Vind uw training: