ACTIVE STATION

Gemakkelijk tussendoor energie tanken


Neem een bewegingspauze op het bellicon® Active Station – beweeg 3-10 minuten met één van onze bewegingsprogramma's en ga met hernieuwde energie en concentratie aan de slag! Een efficiënte manier van bewegen die u helpt ontspannen, stress en krampen of spanningen van het zitten verminderd. En daarmee ook ziekteverzuim verlaagt. Bovendien verhoogt het het de motivatie en spirit van de medewerker!

„Zonder al te veel moeite kan ik meerdere malen per dag even bouncen om te ontspannen. Ik voel mij fris, fit en ik heb geen last meer van mijn nek.“
(Sandra, werknemer)

de energiekick tussendoor

Eine Frau bedient ein Tablet in der Tablethalterung

Pak af en toe even een momentje waarin om uw spieren los te maken, en nieuwe energie op te doen. Gebruik het bellicon trainingsstation (Active Station) om een (online) workout te doen. Een korte bellicon training bouwt u moeiteloos in, in uw dag. Workouts bevatten verschillende oefeningen om ervoor te zorgen dat u erna weer gefocust aan de slag kan. 

Ervaar nu virtuele trainingen op uw bellicon. De korte trainingen zijn perfect om in te voegen in een korte pauze en de bellicon online coach begeleidt u bij de oefeningen.

Nieuwe veerkracht voor uw bedrijf. Vraag nu meer informatie aan.

Graag komen wij langs om de bellicon Workspace concepten vrijblijvend aan u te laten zien.

Als ondersteuning voor advies op maat komen we graag bij u op locatie zodat u en uw collega's de bellicon zelf kunnen ervaren. Voor vragen of nader overleg staan wij uiteraard ook voor u klaar. Wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar op of stuurt u een email. Ons serviceteam staat voor u klaar met deskundig advies.