groepstraining binnen uw bedrijf

Gezamenlijk trampolinespringen


Het is vaak een lange weg naar de sportschool. Na een stressvolle dag werken heeft u vaak geen zin om nog naar de sportschool te gaan. Hoe ideaal is het dan dat u op uw werk bellicon lessen zou kunnen volgen? bellicon groepslessen kunnen worden aangeboden bij uw bedrijf!


De oefeningen zorgen voor plezier in het bewegen en zijn zeer laagdrempelig; zo kan iedereen een les volgen! Sluit een hectische werkdag af met een gemeenschappelijke training en spring gespannen spieren los. 

"Bouncen op de mini trampoline is ideaal om stress te verminderen. Naar mijn mening kan de bellicon® de fitnessruimte vervangen: het is een full-body workout voor mij."
(Susanne)

met zijn allen in beweging komen

Dé stress reliever na het werk in een bellicon groepstraining. De ideale manier om de overgang van werken naar vrije tijd samen met collega's actief te beginnen en energiek en geïnspireerd thuis te komen. 

Met bellicon groepstrainingen versterkt u de teamspirit. Een bounceles zorgt voor fysieke en mentale verbeteringen om gezamenlijk de doelen van het bedrijf te verwezenlijken.

Meer informatie over de verschillende bellicon opleidingen.

Ein Mann sitzt auf dem bellicon und lächelt in die Kamera

Nieuwe veerkracht voor uw bedrijf. Vraag nu meer informatie aan.

Graag komen wij langs om de bellicon Workspace concepten vrijblijvend aan u te laten zien.

Als ondersteuning voor advies op maat komen we graag bij u op locatie zodat u en uw collega's de bellicon zelf kunnen ervaren. Voor vragen of nader overleg staan wij uiteraard ook voor u klaar. Wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar op of stuurt u een email. Ons serviceteam staat voor u klaar met deskundig advies.