MEETING POINT

Efficiënt beslissingen maken

Vier Mitarbeiter stehen auf je einem bellicon an einem Konferenztisch


De bellicon® neemt zelfs moeiteloos deel aan uw vergaderingen. Verzamel uw team op de mini trampolines - eventueel rondom een in hoogte verstelbare tafel, en vergeet de reguliere zittende opstelling. Vanaf nu wordt er gebouncet. Met bellicon Workspace brengt u energie in vermoeiende vergaderingen. Staand en in beweging wordt de creativiteit bevorderd en worden vergaderingen sneller en efficiënter afgehandeld.

efficiënt vergaderen met bellicon

Het innovatieve concept achterover leunen en passief luisteren tegen. In plaats daarvan activeert de bellicon® het lichaam en geest. Uw brainstormsessie wordt verlevendigd door creatieve en frisse ideeën. Ontwikkel snel en gemakkelijk nieuwe concepten en vindt lichtere benaderingen voor kleine en grote uitdagingen op uw kantoor.

Stijg naar grotere hoogten met uw gesprekspartners op de bellicon® en bereik gemakkelijker overeenstemming. Besprekingen op de bellicon® verhoogd de concentratie en creativiteit. Elke deelnemer blijft wakker en alert deelnemen aan de vergadering. Bereik op een leuke, beweeglijke en efficiënte manier overeenstemming met elkaar met het bellicon Meeting Point. Zo wordt de wekelijkse meeting iets waar u naar uitkijkt!

Vier Mitarbeiter auf je einem bellicon stehen an einem Stehtisch und schauen in die Kamera

Wist u dat: Aristoteles met de studenten van zijn filosofische denkschool wandelde in Athene om zodoende ook de geest 'in beweging te brengen'?

Nieuwe veerkracht voor uw bedrijf. Vraag nu meer informatie aan.

Graag komen wij langs om de bellicon Workspace concepten vrijblijvend aan u te laten zien.

Als ondersteuning voor advies op maat komen we graag bij u op locatie zodat u en uw collega's de bellicon zelf kunnen ervaren. Voor vragen of nader overleg staan wij uiteraard ook voor u klaar. Wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar op of stuurt u een email. Ons serviceteam staat voor u klaar met deskundig advies.