BELLICON WORKSPACE

Nieuwe veerkracht voor uw bedrijf!


Er is steeds meer aandacht voor het feit dat te lang en te veel zitten op een (werk)dag niet goed is voor uw gezondheid. Het goede nieuws is, dat dit op een leuke en eenvoudige manier is op te lossen! Bijvoorbeeld met een zit-sta bureau en een bellicon® mini trampoline! U ziet het in bovenstaande video. Met de bellicon® kunt u actief pauzeren en de bloedsomloop op gang brengen, direct op uw werkplek. Heeft u een telefoontje? Dan kunt u rustig bouncen. Zin in een korte opfris sessie? Doe dan ons 3-minuten programma voor een energieboost. Met de bellicon® trampoline tankt u in korte tijd op een efficiënte manier energie.

BELLICON WORKSPACE BRENGT BEWEGING OP UW KANTOOR!

Vermoeiende besprekingen, een overvol postvak en slecht voedsel zijn grote boosdoeners: een vaak geziene situatie op het kantoor. De productiviteit daalt, het tekort aan beweging stijgt. Rug, nek en schouders beginnen pijn te doen en veel voorkomende ziektes als diabetes of hart- en vaatziekten zijn het mogelijke gevolg.

Vanaf vandaag is het afgelopen met de kantoor stijfheid; lichaam en geest hebben een nieuwe manier van bewegen nodig. Verrijk uw dagelijkse manier van werken binnen uw bedrijf met een leuke manier van bewegen en laat tegelijkertijd uw ziekteverzuim dalen. Met bellicon Workspace als innovatieve maatregel verrijkt u onmiddellijk en duurzaam de gevolgen voor uw medewerkers en bedrijf.

Ein Mann steht auf einem bellicon und arbeitet am Schreibtisch. Neben ihm sitzt eine Frau am Schreibtisch und arbeitet.

VOOR EEN GEZOND BEDRIJF

Het bellicon Workspace concept is dynamisch en snel inzetbaar. Het laat zich probleemloos integreren, zelfs in reeds bestaande arbeidsprocessen. Nieuwe en innovatieve trainingsmogelijkheden besparen niet alleen tijd en ruimte. Ze bieden ook een effectief, efficiënt en vooral gezondheid bevorderende training. En het allerleukste: bouncen is FUN!

bellicon Workspace voorziet in een Win-Win situatie voor zowel uw bedrijf als uw medewerkers. 

De voordelen op een rijtje:

Voor uw bedrijf:

  • Verbeterde productiviteit en kwalitei
  • Ziektepreventie en minder ziekteverzuim
  • Kostenbesparend
  • Snelle resultaten
  • Makkelijk toe te passen en tijdbesparend

Voor uw medewerkers:

  • Plezier en motivatie
  • Verbeterde gezondheid en meer energie
  • Vernieuwde concentratie en gezondheidsboost
  • Hogere levenskwaliteit en Work-Life-Balance
  • Verhoogde productiviteit

WAT VINDEN anderen

Je hele lichaam activeren in een paar minuten.

„Ik ken geen apparaat dat in zo korte tijd het hele lichaam kan activeren. Dat ook emotioneel en geestelijk stress reguleert. Ik heb lang gezocht naar een apparaat dat ik kon integreren op de werkvloer en waarbij ik in een korte pauze tijdens het werk even in beweging kan komen, ik heb het gevonden met de bellicon®!"

Christine D.

Reacties op bellicon Workspace bij KPN

In bovenstaande video vertellen KPN medewerkers over hun ervaringen met bellicon Workspace.

De bellicon® ondersteunt de werkdag

„Op een zeer onderscheidende manier ondersteunt de bellicon® mijn werkdag. Na een lange periode van concentratie werkt de bellicon® ontspannend, en dat al naar een paar minuten bouncen op de trampoline.  oder – je nach Bedarf – leicht zu springen.“ 


Dr. Dieter Breithecker, CEO van de BAG

nieuwe veerkracht voor uw bedrijf

Als veelzijdig concept om de gezondheid te bevorderen op de werkplek brengt bellicon Workspace nieuwe veerkracht en beweging op vele gebieden in uw bedrijf. Voor het gebruik wordt niet alleen een gezonde motivatie maar ook een flexibele instelling gevraagd. Het ligt volledig bij u en uw medewerkers, pas door uw gebruik en reacties worden het product en het bedrijf veerkrachtig. De veelzijdige toepassingsgebieden Dynamic Workspace, Meeting Point, Active Station en Grouptraining maken een optimale integratie in uw bedrijf mogelijk. 

Dynamic
Workplace

Active
Station

Meeting
Point

Group
training

Return on Investment

Door de investering van €500 in de gezondheidsbevordering van uw bedrijf kan absenteïsme gereduceerd worden en de investering driemaal teruggewonnen. Met de inzet van de bellicon Workspace concepten kunt u op jaarbasis de kosten per werknemer met €1.500,- reduceren. 

Jaarlijkse kosten per medewerker zonder de inzet van de bellicon®.

Kostenreductie voor integratie van de bellicon® op de werkvloer

 

Jaarlijkse kosten per medewerker

Return on Invest (1:3)

*Bräunig D. (2015). Wirksamkeit und Nutzen betrieblicher Prävention. Initiative Gesundheit & Arbeit iga. iga Report 28

de bellicon® als kantoormaatje

De bellicon is een kwaliteitsproduct gefabriceerd in Duitsland en werd oorspronkelijk voor revalidatie doeleinden ontwikkeld. Daarom werd de bellicon® ook als enige mini trampoline uitstekend bevonden voor je rug door het platform AGR (Actie Gezonde Rug).

Door de gepatenteerde elastieken onderscheidt de bellicon zich van andere minitrampolines. De gebruiker ervaart een onvergelijkbare harmonische, dynamische en geluidloze veerkracht “als in de wolken”. Het gebruik van de workspace concepten verenigd de hoogste kwaliteitsnormen met ergonomie en techniek voor individuele en optimale beweging.

bellicon aanbevolen bij rugpijn

Nieuwe veerkracht voor uw bedrijf. Vraag nu meer informatie aan.

Graag komen wij langs om de bellicon Workspace concepten vrijblijvend aan u te laten zien.

Als ondersteuning voor advies op maat komen we graag bij u op locatie zodat u en uw collega's de bellicon zelf kunnen ervaren. Voor vragen of nader overleg staan wij uiteraard ook voor u klaar. Wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar op of stuurt u een email. Ons serviceteam staat voor u klaar met deskundig advies.