yoga op de bellicon®

Daag uzelf uit met Yoga oefeningen op de bellicon® met Trainster Evy Gruyaert

Probeer nu de exclusieve Yoga training van Evy Gruyaerts op de bellicon® mini trampoline!

Benieuwd naar Yoga op een mini trampoline? Het is in elk geval een extra uitdaging om je balans te houden. Ook stretch- en krachtoefeningen komen aan bod in dit bouncy lespakket gegeven door Evy Gruyaert, bekend Vlaams TV-persoonlijkheid, radiomaakster en gezicht van Start2Run. 

In de app "Yoga met Evy" (verkrijgbaar in de Apple Appstore en Google Play), kunt u nu gebruik maken van 5 uitgebreide yoga trainingen in verschillende lessen.

Bekijk hier onze bellicon® modellen

Samengesteld voor u

Wat kan u zoal verwachten van dit bellicon® lespakket?

De training begint met een uitgebreide opwarming. Ideaal om het lichaam op te warmen voor de rest van de training.

Vervolgens worden er stretch oefeningen gedaan om uw lichaam en energie te laten stromen. O.a. de booghouding, wielhouding en hagedishouding komen aan bod.

Yoga oefeningen krijgen een extra dimensie op de bellicon® wat betreft het bewaren van uw evenwicht. Doe de cat-cow houding, superman/-woman of een twisted cat-cow.

Bouw tevens kracht op met Evy met de downward dog, de plank of de boothouding.

Na de inspanning volgt de ontspanning. Sluit uw yoga-moment af met een heerlijke cooling down en laat alle inspanningen even vloeien in je lichaam.

Evy Yogapose
Yoga met Evy

Download de app

In de app "Yoga met Evy" (verkrijgbaar in de Apple Appstore en Google Play), kunt u nu gebruik maken van 5 uitgebreide yoga trainingen in verschillende disciplines.

De app biedt aankopen in de app zelf voor verschillende trainingen. De Yoga trainingen zijn verkrijgbaar in de app voor €3,99.

Schaf uw bellicon® aan