yoga op de bellicon®

Daag uzelf uit met Yoga oefeningen op de bellicon® met Trainster Evy Gruyaert

Ontvang nu GRATIS de exclusieve Yoga training van Evy Gruyaerts bij aankoop van een bellicon® naar keuze.

Benieuwd naar Yoga op een mini trampoline? Het is in elk geval een extra uitdaging om je balans te houden. Ook stretch- en krachtoefeningen komen aan bod in dit bouncy lespakket gegeven door Evy Gruyaert, bekend Vlaams TV-persoonlijkheid, radiomaakster en gezicht van Start2Run.

In de app "Yoga met Evy" (verkrijgbaar in de Apple Appstore en Google Play), kunt u nu gebruik maken van 5 uitgebreide yoga trainingen in verschillende lessen.

Klik hier om uw bellicon® aan te schaffen en ontvang GRATIS toegang tot bellicon trainingen in de Yoga met Evy app

Samengesteld voor u

Wat kan u zoal verwachten van dit bellicon® lespakket?

De training begint met een uitgebreide opwarming. Ideaal om het lichaam op te warmen voor de rest van de training.

Vervolgens worden er stretch oefeningen gedaan om uw lichaam en energie te laten stromen. O.a. de booghouding, wielhouding en hagedishouding komen aan bod.

Yoga oefeningen krijgen een extra dimensie op de bellicon® wat betreft het bewaren van uw evenwicht. Doe de cat-cow houding, superman/-woman of een twisted cat-cow.

Bouw tevens kracht op met Evy met de downward dog, de plank of de boothouding.

Na de inspanning volgt de ontspanning. Sluit uw yoga-moment af met een heerlijke cooling down en laat alle inspanningen even vloeien in je lichaam.

Evy Yogapose
Yoga met Evy

Download de app

In de app "Yoga met Evy" (verkrijgbaar in de Apple Appstore en Google Play), kunt u nu gebruik maken van 5 uitgebreide yoga trainingen in verschillende disciplines.

Gedurende de maand oktober krijgt u gratis toegang tot de bellicon Yoga trainingen. De Yoga trainingen zijn verkrijgbaar in de app voor €3,99.

Schaf uw bellicon® aan