Made in Germany met Duitse degelijkheid

Illustratie van de belangrijkste componenten van de bellicon: schroef of vouwpoten, duurzaam en UV bestandige mat, ultra elastiesche elastieken, poten met anti-slip rubberen doppen

Kies voor kwaliteit

Het bewijs

Fitnessgoeroes, artsen, sporters, medewerkers van gezondheidsinstellingen, juryleden van de prijzen die we hebben gewonnen... allemaal zeggen ze dat de bellicon® de beste minitrampoline ter wereld is. Waarom ze dat vinden? Omdat de bellicon® op een 'gründliche' manier in Duitsland is gemaakt en er dus niets aan het toeval is overgelaten. Omdat er tijdens de productie rekening is gehouden met de strengste milieueisen en alleen de allerbeste materialen zijn gebruikt. En omdat de trampoline in 1.500 verschillende configuraties verkrijgbaar is. 

We zijn natuurlijk erg trots op al die complimenten van mensen die het kunnen weten. Maar de meeste voldoening halen we uit het plezier dat onze klanten beleven aan hun bellicon®. Daar doen we het uiteindelijk voor.

Het succes van duitse merken

In goed Duits gezelschap

Denk aan geavanceerde technologie en u denkt vanzelf aan Duitse merken. Met ons intelligente productontwerp, materialen van superieure kwaliteit en ongekend vakmanschap past bellicon® perfect in dat rijtje. We luisteren naar onze gebruikers en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe innovaties. Door dit continue proces van verbetering en verfijning is bellicon® inmiddels wereldwijd het synoniem voor ‘minitrampoline’. En dat we u er ook nog eens gelukkiger en gezonder mee maken, is natuurlijk helemaal mooi.

De nieuwe definitie van kwaliteit 

De minitrampoline van de toekomst

Vergeet de trampolines met stalen veren of al die bellicon®-imitaties. Onze minitrampoline is een klasse apart en hét trainingstoestel van de toekomst. 

Elk product staat of valt met de kwaliteit. Of het nu gaat om voeding, auto's of trampolines. Ook wat dat betreft kiest u met de bellicon® voor het beste van het beste. Dat ziet u alleen al aan de superieure materialen die we verwerken in onze trampolines. Zo zijn al onze frames gemaakt van precisiegelast hoogwaardig staal. Het resultaat is een opmerkelijk licht frame, dat niettemin sterk en robuust genoeg is om jarenlang sprongen van mensen tot meer dan 200 kilo op te vangen.

Of kijk naar onze comfortabele en duurzame polypropyleenmatten, die speciaal zijn ontworpen om onze elastieken nog elastischer te maken. Omdat ze bestand zijn tegen de schadelijke effecten van UV-stralen en alle weersomstandigheden, kunt u de trampoline zowel binnen als buiten gebruiken. Bovendien zijn de elastiekringen bevestigd met gepatenteerde mathaken van niet-giftige en versterkte polyamide. U hoeft dus nooit bang te zijn dat ze gaan rafelen.

kwaliteit afwerking bellicon trampoline

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!