garantiebepalingen

Als u een bellicon product besteld, dan kiest u voor kwaliteit. Daarom is het voor ons geen probleem om u lange garanties aan te bieden die veel langer zijn dan wettelijke aanbevolen. 

bellicon garantie

garantietermijn

Het garantietermijn voor individuele delen van de bellicon zijn:

Schroef frame bellicon premium

5 jaar op roestvrijstalen frame (bellicon® premium)

Schroef frame bellicon classic

3 jaar op gelakt stalen frame (bellicon®)

springmatten voor trampolines

3 jaar op springmatten en rubbervoetjes

Vijf kleuren voor de elastieken van de bellicon

6 maanden op elastiekringen bij privégebruik
3 maanden op elastiekringen bij commercieel gebruik

slijtage van de elastiekringen

Elastiekringen zijn aan slijtage onderhevige onderdelen waarop geen wettelijke garantie van toepassing is. Toch bieden we - in tegenstelling tot onze concurrenten - een minimumgarantie op de gebruiksduur van de elastiekvering. Slijtage van de elastieken is geen defect, maar kun je bijvoorbeeld vergelijken met de slijtage van de zolen van joggingschoenen: hoe vaker en hoe langer je erop loopt, hoe eerder ze aan vervanging toe zijn. 


 
We krijgen vaak de vraag hoelang onze elastieken meegaan. Het is lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven aangezien dit afhankelijk is van meerdere factoren. De spankracht en levensduur van de elastieken zijn afhankelijk van bijvoorbeeld het  gewicht van de gebruiker, de intensiviteit van het op-en-neer bewegen en de trainingsduur. Bij regelmatig gebruik zou je zonder problemen twee jaar of langer met een set elastiekringen kunnen doen, bij intensiever gebruik slijten ze wat sneller. 

Elastiek trampoline
Een adviseur van de klantenservice tijdens een telefoonisch gesprek

Garantie claims

De garantieperiode gaat in op de datum van aankoop. Bewaar uw factuur daarom goed. 
 
Wij produceren en monteren onze trampolines volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Desondanks kunnen we niet elke fout altijd honderd procent uitsluiten. Mocht u binnen de garantieperiode een defect aan uw bellicon® vaststellen, neem dan direct contact met ons op. We lossen het probleem dan zo snel mogelijk op!
 
Stuur nooit goederen naar ons terug zonder dit vooraf te melden. Hiermee vermijdt u onnodige transportkosten.

garantie op de elastieken

bellicon biedt u 6 maanden garantie op de elastieken wanneer deze voor privégebruik zijn. Ondanks dat elastiekringen aan slijtage onderhevige onderdelen zijn waarop geen wettelijke garantie van toepassing is. 

Voor meer informatie over onze garantievoorwaarden, klik hier

Spring naar een nieuw fitness niveau. Bestel uw bellicon vandaag!