Toekomstgerichte gezondheidstraining

Christoph Niedermeyer, Sportleraar en directeur van het moveo-instituut
Picture of Christoph Niedermeyer

“Tijdens mijn ondertussen al 20 jaren ervaring als sporttherapeut is het trampolinespringen een vast onderdeel van elk evenement. Bij de preventie alsook bij de revalidatie van kinderen en volwassenen bestaat er geen enkel ander trainingstoestel dat alle bestanddelen van een doeltreffende training zo goed bezit als de bellicon trampoline.
 
De geniale productontwikkeling van bellicon in de voorbije jaren maakt van deze trampoline een van de meest veelzijdige toestellen, waarmee ik uithouding, kracht en vooral coördinatie als basis van een toekomstgerichte gezondheidstraining kan gebruiken. En dat het gewoon ook leuk is, weet iedereen die het al heeft geprobeerd.

Of het nu een klein kind betreft, of de bevordering van veelzijdig psychomotorisch leren, het kaderlid met problemen van de tussenwervelschijven, stressvermindering of de tachtigjarige patiënte met een nieuwe heup of knieprothese, altijd stem ik het gebruik van de trampoline af op de individuele gezondheid van mijn klanten en patiënten. Vijf tot tien minuten per dag volstaan al op dit 'homefitnesscentrum van 1m²' om de kosten van de ziekteverzekering te verminderen en de levenskwaliteit te verhogen.”


Christoph Niedermeyer, sportleraar en directeur van het moveo-instituut
Oenekinger Weg 120
58509 Lüdenscheid
info@moveofit.de

Deel bericht