Turbo-oplader voor het lymfesysteem

Dr. Donald Liebell, chiropractor & anti verouderingsexpert

“Uw lichaam beschikt over een 'ingebouwd' ziekte bestrijding systeem. Wist u dat uw lichaam een systeem heeft van vaten dat gif- en afvalstoffen afvoert en uitscheidt? Dit heet het lymfesysteem. Het lymfesysteem is een hevig verbonden netwerk van vaten, verbonden aan zogenaamde lymfe noden en andere structuren die inwerken op elk orgaan en weefsel in uw lichaam. Het is hét lichaamseigen systeem dat verantwoordelijk is voor het immuun systeem en ziektebestrijding. 

Dit systeem toegewijd aan de circulatie in het lichaam en de productie van uw lichaamseigen ziekte bestrijders: de witte bloedcellen. Het lymfestelsel is ook het afval verzamelpunt van uw lichaam: het 'zuigt' alle troep uit uw organen en weefsels. Het helpt u om gezond te blijven en bestrijdt daarnaast de vervelende effecten van het ouder worden.

Als uw lymfe niet goed genoeg vloeien door het lichaam, raakt de lymfevloeistof giftig en krijgt uw lichaam een klap van haar eigen afval. Dit is het geheim: uw lymfevaten hebben uw hulp nodig om de lymfevloeistoffen te helpen bewegen door uw lichaam. Uw lichaam heeft namelijk geen eigen automatische 'pomp'. In tegenstelling tot uw cardiovasculaire systeem, waarbij uw hart het werk doet, heeft goede lymfestuwing lichaamsbeweging nodig en in het bijzonder de samentrekking van de spieren rondom het skelet. Er zijn kleine lymfe kleppen die samentrekken en ontspannen wanneer uw spieren in beweging zijn, maar er zijn weinig bewegingsmethoden dit dit effectief voor elkaar krijgen.

Het enige dat u hoeft te doen voor een turbo-boost van het lymfesysteem, is zachtjes op-en-neer bouncen 

Hier is dus waar bewegen op een trampoline in beeld komt. Het zachte op-en-neer bewegen op de bellicon® trampoline zorgt ervoor dat deze kleppen zicht makkelijk samentrekken en open en sluiten, en zo het lymfesysteem stimuleren. Het enige dat u hoeft te doen voor een turbo-boost van het lymfesysteem, is zachtjes op-en-neer bouncen zonder dat uw voeten los hoeven te komen van de springmat. In het trampoline jargon noemen we dit de «Health Bounce». 

Makkelijker dan dit wordt het niet, er is geen speciale kunde voor nodig, u hoeft zelfs niet te springen, u kunt een minder goede conditie hebben, oud zijn, ziek, of lichamelijk beperkt, u kunt altijd een «Health Bounce» uitvoeren met gemak en comfort. Dus ga aan de slag en geeft uw lymfesysteem vandaag nog een boost door te bewegen op de trampoline.”

(Transcript van bovenstaande video.)

Dr. Donald Liebell, chiropractor and anti aging expert
477 Viking Drive Suite 170
Virginia Beach, VA 23452
NeckSecret@gmail.com
necksecret.com

Deel bericht