Het effect is vele malen beter dan bij andere trampolines

Guus van der Meer, een pionier van de moderne vibratietraining
Picture of Guus van der Meer

‘Het merk bellicon® is een groot verschil in vergelijking met andere minitrampolines die ik ken. Ik heb er één voor mezelf gekocht, voor thuisgebruik, en een groter aantal voor onze club. Omdat de bellicon® zo goed is, is het effect van deze trampoline op het lichaam vele malen beter dan bij andere trampolines.’

Trainen op de bellicon® is subtiel en effectief 

’Het effect is subtiel en effectief. Zellfs rugpatiënten met zware klachten kunnen met behulp van speciale programma's snel herstellen en ook ongehinderd aan onze lessen deelnemen. 

De bellicon® sluit naadloos aan bij de huidige trend van het trainen op een instabiel oppervlak.  Verrassend is dat ouderen kunnen deelnemen aan de lessen, zelfs zonder de speciaal ontwikkelde zijsteunen. Het bewegingsoppervlak is heel uitdagend voor hun motoriek.

Wat mij ook opvalt is dat mensen met (zwaar) overgewicht zichtbaar genieten van de momenten van gewichtloosheid zodra ze opspringen. Er zijn verschillende elastieksterktes beschikbaar, aangepast aan het gewicht van de deelnemer. Zowel vanuit fysiologisch als cardiovasculair oogpunt is bewegen op een trampoline één van de meest effectieve manieren van bewegen.

Zelfs ouderen en mensen met overgewicht genieten zichtbaar 
Ik kan de bellicon® inzetten op meerdere vlakken, zoals verschillende lessen, circuittraining of individueel. Trainen op de bellicon® is altijd uitdagend.’


Guus van der Meer, een pionier van de moderne vibratietraining
Amsterdam

Deel bericht