De bellicon® is een goede vondst

Guus van der Meer, een pionier van de moderne vibratietraining
Picture of Guus van der Meer

“Het merk bellicon®, maakt een groot verschil in vergelijking met andere minitrampolines die ik ken. Ik heb er één voor mezelf gekocht, voor thuisgebruik, en een groter aantal voor onze club, dus ik weet waar ik het over heb. Omdat de bellicon® zo goed is, is het effect van deze trampoline op het lichaam ook vele malen beter in vergelijking met andere trampolines. 

Trainen op de bellicon® is subtiel en effectief 

Het effect is zo subtiel en effectief, dat zelfs rugpatiënten met zware klachten, met behulp van speciale programma's snel herstellen en zelfs ongehinderd kunnen deelnemen aan onze lessen. 

Het feit dat ouderen ook kunnen deelnemen aan lessen, zelfs zonder de speciaal ontwikkelde zijsteunen, vind ik verrassend. Ik hoef niet uit te leggen dat het bewegingsoppervlak uitdagend is voor de motoriek! Het sluit naadloos aan bij de huidige trend in het trainen op een instabiel oppervlak,

Wat mij ook opvalt is dat mensen met (zwaar) overgewicht zichtbaar genieten van de momenten van gewichtloosheid zodra ze opspringen. Er zijn verschillende elastiek sterktes beschikbaar, aangepast aan het gewicht van de deelnemer. Zowel vanuit fysiologisch als cardiovasculair oogpunt, is bewegen op een trampoline één van de meest effectieve manieren van bewegen.

Zelfs ouderen en mensen met overgewicht genieten zichtbaar 

Ik vind het heel goed dat de bellicon® is in te zetten op meerdere vlakken, zoals andere lessen, circuit training of individueel. Trainen op de bellicon® is altijd uitdagend..”


Guus van der Meer, een pionier van de moderne vibratietraining
Amsterdam

Deel bericht