bellicon® voor een optimale training op alle leeftijden

Dr. Jean-Paul Pianta, preventiedeskundige
Picture of Jean Paul Pianta

“In mijn ogen is de bellicon trampoline het beste product voor een doeltreffende duurtraining, want zo kan men de negatieve effecten van de zwaartekracht vermijden die bij het lopen en joggen altijd optreden.

Dit fantastische trainingstoestel is voor alle leeftijdsgroepen geschikt. Het helpt kinderen bij de neurologische ontwikkeling en het stimuleert de coördinatie en het evenwicht uitstekend. Tegelijk profiteren de ontwikkeling en de dichtheid van de botten van de optredende duw- en trekkracht.

Op oudere leeftijd, wanneer spieren, pezen, tussenwervelschijven en kraakbeen langzaam aan elasticiteit verliezen, treden er dankzij de bellicon training geen negatieve microtrauma's aan de gewrichten op, omdat de zachte vering het lichaamsgewicht zeer progressief opvangt.

Regelmatige oefening met de bellicon levert een algemene verbetering op van tal van lichaamsfuncties. Degeneratieve veranderingen van het lichaam worden afgeremd, wat bijzonder positief werkt tegen vroegtijdige veroudering en het stijf worden.

Ik beveel bellicon® nadrukkelijk aan.”

Dr. Jean-Paul Pianta, preventiedeskundige
Lister Straße 17 A
30163 Hannover
kontakt@jppianta.de
www.chiro-pianta.info 

Deel bericht