SCHOMMELEN IS LEVEN - ALLEEN WAT SCHOMMELT IS IN EVENWICHT

Wolfgang Placht, Pro life seminar-instituut Lesgever voor trampolinetrainers en –therapeuten
Picture of Wolfgang Placht

“Sinds 20 jaar werk ik als fysiotherapeut/alternatief genezer met de trampoline bij individuele behandelingen en sinds 18 jaar geef ik seminars voor therapeuten en trainers over het thema "Therapeutisch werken op de trampoline".

De trampoline is bijzonder geschikt voor de nabehandeling van patiënten, preventie en fitness. Ook bijna elke lichamelijke uitdaging kan na trampolinetraining gemakkelijker worden aangegaan. Op het gebied van de nabehandeling van orthopedische en neurologische ziekten en bij de nabehandeling na chirurgische ingrepen kan men met trampolinetherapie verbazende resultaten behalen.

Sinds 8 jaar verrijkt mevr. Anna Fiand (fysiotherapeute / alternatief genezer / voedingsconsulente) de opleiding tot trampolinetrainer. Door de samenwerking met mevrouw Fiand ontstond ook de trampolineacademie, die in 2011 van start gaat met nieuwe opleidingen betreffende de trampoline.

2 jaar geleden heb ik een totaal nieuwe trampoline van de firma bellicon leren kennen, die onze verwachtingen ver heeft overtroffen. De trampoline maakt een absoluut nieuw gevoel voor het bouncen mogelijk. De afwerking, de hoge kwaliteit en de uniciteit van het design hebben ons absoluut overtuigd. Wanneer men ze vergelijkt met de gewone trampoline met veren, werken deze stijf, star en onelastisch.

Trampolines van bellicon maken een zeer grote, individuele schommelbeweging, zodat ze voor elk gewichtstype passen. Therapie en fitness krijgen op deze toestellen een geheel nieuwe dimensie. Voor ons is het duidelijk: de toekomst ligt bij toestellen van bellicon.”

Wolfgang Placht, Pro life seminar-instituut Lesgever voor trampolinetrainers en –therapeuten
Burgunderstr. 2
79104 Freiburg
Phone: 0761 767689-0
semi-placht@t-online.de
www.placht-pro-life.de

Deel bericht