De bellicon® maakt een nieuw gevoel van het bouncen mogelijk

Wolfgang Placht, Pro life seminar-instituut Lesgever voor trampolinetrainers en –therapeuten
Picture of Wolfgang Placht

‘De bellicon® is bijzonder geschikt voor de nabehandeling van patiënten, voor preventie en fitness. Na een training op de trampoline kun je bijna elke lichamelijke uitdaging gemakkelijker aan. Met de trampolinetherapie bereiken we opvallende resultaten bij de nabehandeling van orthopedische en neurologische ziekten en na chirurgische ingrepen.’

‘Sinds 20 jaar werk ik als fysiotherapeut/alternatief genezer met de trampoline bij individuele behandelingen. Sinds 18 jaar geef ik seminars voor therapeuten en trainers over therapeutisch werken op de trampoline

Acht jaar terug is mevrouw Anna Fiand (fysiotherapeute, alternatief genezer en voedingsconsulente) opgeleid tot trampolinetrainer. Door de samenwerking met mevrouw Fiand ontstond de trampolineacademie, die in 2011 van start ging met opleidingen in trampolinetrainingen.

De trampoline van bellicon® heeft onze verwachtingen ver overtroffen. De bellicon® maakt een nieuw gevoel van het bouncen mogelijk. De afwerking, de hoge kwaliteit en het unieke design hebben ons absoluut overtuigd. Als je die vergelijkt met de gewone trampoline met stalen veren, dan zijn die stijf, star en totaal niet elastisch.

Trampolines van bellicon® maken een individuele schommelbeweging mogelijk, zodat ze bij elk gewichtstype passen. Therapie en fitness krijgen op deze toestellen een geheel nieuwe dimensie. Voor ons is het duidelijk: de toekomst ligt bij de bellicon®.

Wolfgang Placht, Pro life seminar-instituut Lesgever voor trampolinetrainers en –therapeuten
Burgunderstr. 2
79104 Freiburg
Phone: 0761 767689-0
semi-placht@t-online.de
www.placht-pro-life.de

Deel bericht