Getuigenissen van klanten

Schrijf review
VOOR DE EERSTE KEER SINDS MIJN DIAGNOSE BEN IK WEER SPORTIEF ACTIEF, ZONDER PIJN
S.W. 05.02.2021
Wat 6 maanden geleden onmogelijk leek in mijn leven, is dankzij de bellicon®, werkelijkheid geworden.
IK KON BIJNA STOPPEN MET HET INNEMEN VAN MIJN BLOEDDRUKPILLEN
Peter Ortmann 29.12.2014
Ik weet het zeker: de kracht die je nodig hebt om te leven komt van lichtheid, dat, wat je inzicht kennis noemt, en dat is wat de bellicon® heeft bereikt. Het was een goede keuze voor mij en dat is het zeker ook voor anderen.
BEKKENBODEM GEREACTIVEERD EN 20 KG AFGEVALLEN
Johanna Kniewel 13.03.2016
Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik na een heel leuk gesprek een bellicon® trampoline bij jullie heb besteld. En op dit punt wilde ik jullie heel erg bedanken voor 's werelds beste trainingsapparaat!
Tijdens de Lockdown een perfecte uitkomst!
Constance Hanssens 23.04.2020
Ik heb mijn Bellicon nu al 4 jaar en ben nog even enthousiast als op dag 1. Hij staat in mijn slaapkamer, in het zicht en ik sla geen dag over om even te dansen en te springen. Vaak gebruik ik gewichtjes en meestal zet ik gezellige muziek op. Nu met de Lockdown in Belgie prijs ik mij gelukkig dat ik dagelijks veilig op mijn Bellicon kan trainen. Vandaag heb ik de elastieken vervangen. We hebben ...
Tijdens de Lockdown een perfecte uitkomst!
Constance Hanssens 23.04.2020
Ik heb mijn Bellicon nu al 4 jaar en ben nog even enthousiast als op dag 1. Hij staat in mijn slaapkamer, in het zicht en ik sla geen dag over om even te dansen en te springen. Vaak gebruik ik gewichtjes en meestal zet ik gezellige muziek op. Nu met de Lockdown in Belgie prijs ik mij gelukkig dat ik dagelijks veilig op mijn Bellicon kan trainen. Vandaag heb ik de elastieken vervangen. We hebben ...
Een van de beste aankopen die ik ooit heb gedaan
Martine 02.08.2018
Bij deze kan ik u meedelen dat ik enorm tevreden ben over mijn aankoop van een Bellicon trampoline.
Zeker 5 maal per week maak ik met plezier een half uurtje tijd om mijn oefeningen op de trampoline uit te voeren. In het begin deed ik dat met begeleiding van de bijhorende DVD.
Na verloop van tijd improviseer ik zelf mijn bewegingen (op de ritme van de muziek).
Ik moest van mijn dokter iets ...
De bellicon® maakt mij opgewekter en blijer en verminderd beduidend mijn klachten!
Siep

Sinds een maand of twee spring ik dagelijks op de Bellicon trampoline (tussen de 10 en 25 minuten). Hoewel ik er zonder al te veel verwachtingen aan ben begonnen, zijn de resultaten voor mij dermate goed, zowel fysiek als psychisch, dat ik het graag met andere mensen wil delen. Door de Ziekte van Lyme, zijn er bij mij in de afgelopen jaren vele lichamelijke klachten ontstaan. Onder meer aan mijn lymfesysteem en mijn spierstelsel. Ik had veel last van verstijfde nek en schouder spieren, met bijna dagelijks hoofdpijn tot gevolg. Door het trainen op de trampoline, zijn de klachten beduidend minder geworden. Ik heb bijna geen hoofdpijn meer en de spieren in mijn nek en schouders zijn soepeler geworden. (Als ik een dag niet spring, voel ik de klachten gelijk weer toenemen.) Het springen in de ochtend geeft me een prettig helder en fris gevoel, alsof iedere cel in mijn lichaam wakker wordt, waardoor ik de dag beter aan kan en meer kan presteren. Het springen is daarom ook een psychische opkikker. Het maakt me opgewekter en blijer. Na acht weken is het tevens een leuk cadeautje, om te zien hoe mijn lichaam er beter uit is gaan zien. Wat ik tevens een prettig voordeel vind van het trampoline springen, is dat het leuk is om te doen. (Op mijn roeiapparaat ervaar ik dat echt in mindere mate.) En zelfs als ik een keer een dag minder zin heb om te springen, dan is het relatief makkelijk om het toch gezellig te maken, middels opzetten van muziek of een interessante uitzending op internet of tv. Dan vliegen de minuten voorbij zonder dat ik het door heb en zit mijn training er al weer op. Kortom: ik vind het trainen op een Bellicon trampoline de beste aanrader voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid en conditie wil werken op een fijne, rustige en veilige manier.

Ik heb veel chronische aandoeningen overwonnen met deze vorm van beweging
A. C. Kouer

Ik ben een sportieve dame (65) met veel chronische aandoeningen waar ik flink tegen moet vechten. Een van deze gevechten heb ik dit jaar gewonnen dankzij mijn speurtocht naar een vorm van beweging waar ik niet voor naar een sportschool moet (haat ik!). Mijn leven bestond en bestaat al grotendeels uit bewegen en gezond eten (alles zelf bereidt) zodat ik weet wat er in zit. Verder de nodige supplementen en veel drinken (geen alcohol en niet roken). Ik kwam terecht op de site van bellicon en heb me verder verdiept in deze vorm van beweging. Hoewel mijn fysiotherapeut nogal sceptisch was en een van de behandelend artsen van osteoporose zelfs erg boos was en mij zelfs veroordeelde dat ik geen medicatie wilde heb ik toch mijn eigen weg gekozen en een fijn contact gehad met Remy Draaijer. Je kunt hem alles vragen en zijn antwoorden zijn duidelijk en helder (denkt echt mee). Het is zeker niet een trampoline kopen en dan zoek je het maar uit. Begeleiding kun je altijd krijgen en zo nodig goede adviezen. Een aanrader dus! Nu het goede nieuws: na 8.5 maand lichte training op de bellicon trampoline van 125 cm in mijn tuin (roestvrij staal) is de BMD (bot minerale dichtheid), behalve stabiel gebleven waar ik al blij mee zou zijn, zelfs toegenomen. Zowel in de wervelkolom als de heup. Ik krijg al 11 jaar mijn grafiek en verslag mee van de afdeling waar de DEXA meting wordt gedaan met toestemming van een hele fijne arts die mij ook begeleide. Aanvankelijk zou ik vorig jaar echt behandeld moeten worden met injecties. Ik gaf mezelf nog een jaar om te zien of het me zou lukken met een gezonde leefstijl, de beweging die ik al deed en als extra de bellicon. Ik ben begonnen met 1x 10 min., daarna 15 en 20 min. Nu probeer ik een klein programma’tje van 20 min. van 1 tot 2 maal per dag. Uiteraard naast mijn andere activiteiten. Als het weer het niet toelaat dan wel op de trampoline die in huis staat. De stofwisseling gaat er ook erg op voor uit. Het is zeker geen wondermiddel die chronische aandoeningen zou laten verdwijnen, echter wel een heel goed hulpmiddel voor mensen met discipline en doorzettingsvermogen. Ik ga de ingeslagen weg voortzetten en heb dit aan al mijn behandelaars laten weten. Zij hebben de foto’s gezien van mij op de trampoline en het resultaat. Ik kreeg een schouderklop en allen waren heel enthousiast. Overigens was ook mijn fysiotherapeut om, dit had hij niet verwacht, dus van alle kanten lof. De osteoporose is nu terug naar osteopenie. Verder heb ik fibromyalgie en poli artrose. Helaas ook PDS waar ik vaak ziek van ben. Dit alles weerhoud me niet om toch door te gaan. Rust roest! Ik laat jullie over een jaar weten of er opnieuw vooruitgang geboekt is en hoe het verder met de chronische aandoeningen gaat. Via Remy kan men altijd informeren. Succes voor alle bellicon gebruikers en lotgenoten.

De bellicon heeft een centrale plek gekregen in mijn leefruimte
Annemiek 26.05.2017
De bellicon heeft een centrale plek gekregen in mijn leefruimte. Ik zou vrienden en mensen met bepaalde klachten de bellicon zeker aanraden!
De bellicon is perfect voor conditietraining in combinatie met balans.
Puck

Bij het oriënteren van de bellicon twijfelde ik of de trainingen wel intensief genoeg waren om lekker te zweten. Nou, dat is het zeker! De bellicon is perfect voor conditietrainingen in combinatie met balans. Ik zou de bellicon aanraden aan mensen met zwakke gewrichten, ouders van jonge kinderen die thuis iets aan cardio willen doen, kleinbehuisden, etc.

Ik ga wellicht binnenkort nieuwe elastieken bestellen om dan ook weer op een andere manier te kunnen trainen (rennen in hoger tempo); dat vind ik zeer leuk gezien het feit dat ik er eerst amper 2 minuten op kon 'rennen.'

Tags: conditie