Beckkenbodem gereactiveerd en 20 Kg afgevallen

Johanna Kniewel 13.03.2016

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik na een heel leuk gesprek een bellicon® trampoline bij jullie heb besteld. En op dit punt wilde ik jullie heel erg bedanken voor 's werelds beste trainingsapparaat!

Na mijn tweede bevalling woog ik een paar kilo te veel en had ik enorme problemen met mijn bekkenbodem. Daarom legde mijn verloskundige mij min of meer een sportverbod op en zei dat ik pas na een jaar of zo weer met joggen mocht beginnen. Bovendien had ik met twee kleine kinderen absoluut geen tijd om te gaan joggen.

Toch wilde ik iets doen om me eindelijk weer beter te voelen. Ik dacht aan trampolinespringen als een sport en deed wat onderzoek op internet. Gelukkig kwam ik jullie daar tegen: BELLICON! Mijn verloskundige was erg sceptisch en raadde me in eerste instantie af om te springen. Ik bleef koppig en kwam veel te weten over het onderwerp "bellicon® en bekkenbodem".

Een heel aardige adviseur van jullie team legde me destijds uit welke positieve invloed het bouncen op de bellicon® op de bekkenbodem heeft. Ze raadde me ook aan om in eerste instantie alleen op en neer te bewegen om de bekkenbodemspieren te reactiveren. Dus ik was overtuigd en kocht een trampoline!

Ik ging van op en neer bewegen naar bouncen, van bouncen naar hoppen en van hoppen naar springen. Met en zonder dumbbells, kruislings en met jumping jacks. Ik heb veel suggesties gevonden op jullie YouTube-kanaal!

Ongelofelijk, maar waar: na slechts vijf maanden was ik fit als nooit tevoren en ruim 20 kg lichter! En dat ben ik uiteraard nog steeds! Nee, ik paste niet meer in mijn oude spijkerbroek, want die was nu ... te groot.

De bellicon® is niet meer uit mijn leven weg te denken! Het is gewoon het beste, meest motiverende trainingsapparaat dat ik ooit heb gehad! Ik gebruik het bijna elke dag ongeveer 30 minuten. Ik heb de trampoline gewoon voor de tv gezet en als ik niet zo gemotiveerd ben, wat zeldzaam is, begin ik te bouncen en van daaruit ontwikkelt zich dan toch een klein trainingsprogramma.

Dus nogmaals hartelijk dank voor dit geweldige sporttoestel!

Deel bericht