keurmerken

AGR keurmerk voor gezonde rug

AGR (ACTIE VOOR EEN GEZONDE RUG)

Rugvriendelijke producten zijn een belangrijke bouwsteen bij de preventie en bij de behandeling van rugproblemen. Mensen met rugproblemen doen er goed aan om hun persoonlijke omgeving van werkplek, persoonlijke woonomgeving tot in hun vrije tijd "rugvriendelijk" in te richten.
 
Zelfs voor deskundigen is het niet altijd gemakkelijk om te herkennen of een product rugvriendelijk is gemaakt. Niet zelden verkopen fabrikanten totaal ongeschikte producten als rugvriendelijk en verspreiden ze misleidende informatie.
 
Het AGR-keurmerk biedt een betrouwbare beslissingshulp. Het staat voor strenge testcriteria die door onafhankelijke medische/therapeutische deskundigen uit diverse specialisaties samen zijn ontwikkeld. Twee bijzonder gespecialiseerde organisaties, het Bundesverband der deutschen Rückenschulen (BdR) e.V. en het Forum Gesunder Rücken – besser leben e.V. vormen deze deskundigencommissie. Alleen producten die de strengste testprocedures doorstaan krijgen het AGR-keurmerk.
 
Het AGR-keurmerk wordt door Ökotest als "zeer goed" bestempeld. Een verder bewijs van de kwaliteit van dit keurmerk, dat uitsluitend aan producten van ergonomisch onbedenkelijke kwaliteit wordt toegekend.
 
Op basis van de zeer effectieve en tegelijk ook behoedzame training, en van de aantoonbaar positieve effecten, vooral op de rugspieren, ruggengraat en tussenwervelschijven heeft het initiatief "Aktion Gesunder Rücken" de apparaten van bellicon® als enige minitrampoline dusver met het AGR-keurmerk bekroond.

Kwaliteit made in Germany

MADE IN GERMANY

Onze trampoline bestaat voor het grootste deel uit in Duitsland vervaardigde componenten. Alleen bepaalde grondstoffen (rubber voor de elastiekringen, polypropyleen doek voor de springmat) worden geïmporteerd en de springmatten worden in het buitenland genaaid. De eindmontage van de trampoline wordt van oudsher door werknemers in Keulen volgens de strengste kwaliteitsnormen uitgevoerd. Daarbij wordt, voor zover mogelijk, de productie van onze trampoline in Duitsland ondergebracht. Dat garandeert de beste productkwaliteit en banen in Duitsland.
 
Vergelijk de grondstof-, afwerkings- en sprongkwaliteit van bellicon® trampolines met de goedkope producten bij de discounters en andere merkleveranciers. We zijn er absoluut van overtuigd dat wij u van onze producten en onze kwaliteiten kunnen overtuigen.