LEVERING VAN DE BELLICON® en accessoires

Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen wordt deze in ons magazijn in Keulen (Duitsland) zorgvuldig en naar uw wensen samengesteld.
Uw bestelling wordt dan vanuit Keulen naar ons depot in Nederland verstuurd en vervolgens verzonden door onze transporteur Zaan Expresse.
U kunt uw bellicon® binnen 3-8 werkdagen thuis verwachten*. 

Let op: wegens de feestdagen hanteren wij een langere levertijd dan u van ons gewend bent. Indien u uw bestelling tussen 19/12 en 25/12 plaats, dan wordt deze naar verwachting in de eerste week van januari aangeboden op 3/1. Besteld u tussen 26/12 en 2/1, dan kunt u uw order verwachten op 8/1.

Levering vindt plaats op vrijdagen tussen 08.00-17.00. Helaas kunnen wij momenteel geen track & trace link sturen wegens een technisch mankement. Wij proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. 

Bent u niet aanwezig? Dan ontvangt u een briefje in uw brievenbus met gegevens om samen met onze transporteur een nieuwe afleverdatum af te spreken.

*Zolang de voorraad strekt. Leveringstijden in het buitenland duren meestal iets langer. Leveringstijden van de bellicon® Jumping Fitness kunnen afwijken en iets langer duren.