bellicon® Classic

De publiekslieveling

De bellicon® Classic is onze absolute alleskunner. Of u nu uw gezondheid wilt verbeteren of fitter wilt worden, met deze minitrampoline komt u dichter bij uw doel.

Bestellen

Kwaliteit in de kleinste ruimtes - bellicon® 100 cm
 

Heeft u thuis niet genoeg plek en wilt u toch niet zonder de gebruikelijke bellicon kwaliteit, dan is onze bellicon® Classic 100 cm het juiste model voor u. Deze minitrampoline past in vrijwel iedere woonkamer en is ideaal als u uw bellicon® wilt vervoeren. Zo past de unieke bellicon beweging ook in uw huis.

Onze aanbeveling voor lichaamsbeweging: statisch springen

De gouden middenweg - bellicon® 112 cm

Met onze bestseller krijgt u meer bewegingsvrijheid om een uitgebalanceerde en flexibele training te voltooien. De bellicon® Classic 112 cm is geschikt voor zowel statische als dynamische oefeningen.

Onze aanbeveling voor oefeningen: statisch springen, dynamische en coördinatie oefeningen


Uitgebreide trainingsvariatie - bellicon® 125 cm

Met de bellicon® 125 cm zijn er geen grenzen meer aan uw training! Het grote springoppervlak en de extra elastiekringen bieden u de grootste bewegingsvrijheid en het hoogste comfort. Hij is vooral geschikt als u liggende oefeningen in uw training integreert en wilt profiteren van de hoogste bewegingskwaliteit.

Onze aanbeveling voor oefeningen: statische springen, dynamische, coördinatieve en liggende oefeningen

Alles in het frame

De bellicon® Classic heeft een eendelig, stabiel, gepoedercoat frame. Het diepe zwart is tijdloos en brengt de elastiekringkleuren bijzonder goed naar voren. Deze minitrampoline is tot 200 kg belastbaar.

TYPISCH BELLICON

Bij bellicon vinden we het erg belangrijk dat u het maximale effect van een minitrampoline ervaart. Een training op een bellicon® verbetert niet alleen de werking van uw hart en de bloedcirculatie, maar activeert ook het lymfestelsel, ondersteunt effectief reinigings- en ontgiftingsprocessen en nog veel meer. Ervaar de vele positieve effecten op uw lichaam en geest.

bellicon Home
Inspiratie nodig? Op ons online trainingsplatform bellicon Home vind u alles wat uw hart begeert, van relaxte yogasessies tot langdurige fitnesseenheden.

Unieke beweging
Uw welzijn is onze prioriteit! Door jarenlang onderzoek hebben we een gepatenteerde elastiekringtechnologie ontwikkeld die zacht is voor de rug en gewrichten en de algemene gezondheid verbetert.

30 dagen retourrecht
Test uw bellicon® 30 dagen lang! Als u niet tevreden bent, kunt u hem gratis terugsturen en krijgt u uw geld terug.

bellicon® Classic bestellen

Vanaf € 468