Premium weken: Krijg een korting van 150 € op de bellicon® Premium – enkel zolang de voorraad strekt. 


Classic Family

Uitpakken en gezond aan de slag!

Alle modellen van de bellicon® CLASSIC Family hebben een frame uit één stuk en zijn daardoor direct klaar voor gebruik. De voor de gezondheid geoptimaliseerde Super Sinus elastiekringen zorgen voor een bijzondere en effectieve training.

 

Bestellen

DE BELLICON® CLASSIC MODELLEN

bellicon® Classic

De bestseller

Geschikt voor elke training

Verkrijgbaar vanaf 100 cm diameter

bellicon® Premium

De luxe uitvoering gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal

Geschikt voor elke training en antiseptisch

Verkrijgbaar vanaf 112 cm diameter

bellicon® Plus

Het model met de T-bar

Voor een goede balans en intensieve trainingen

Verkrijgbaar vanaf 112 cm diameter

Elastiekringen - HET HART VAN DE BELLICON®

Wat onderscheidt een bellicon®? De elastiekringen! De gelijkmatige beweging maakt onze minitrampolines tot wat ze zijn. De unieke en gepatenteerde elastiekringentechnologie beschermt uw rug en gewrichten, zodat u de gezondheidstraining krijgt die u verdient.

5 elastieksterktes
De verschillende sterktes van de elastiekringen, van soft tot ultra strong, zijn geoptimaliseerd voor de gezondheid en geven u de mogelijkheid om uw bellicon® aan te passen aan persoonlijke behoeften en trainingsdoelen..

Super Sinus Elastiekringen
Dankzij onze Super Sinus elastiekringen duurt de opwaartse beweging net zo lang als de neerwaartse beweging. Hierdoor ontstaat bij het bouncen een constante drukverandering in de cellen, wat ervoor zorgt dat de cellen kunnen ontgiften en van nieuwe zuurstof worden voorzien.

Hoe zit het met uw favoriete kleur?
Om ervoor te zorgen dat u uw bellicon® naar wens kunt vormgeven, bieden wij de elastiekringen aan in tien kleuren. U kunt zelfs maximaal drie kleuren combineren of speciale edities kiezen, zoals de "regenboog".

DE MAT - VOOR EEN ELASTISCHE TRAINING

Onze hoogwaardige afgewerkte matten zorgen voor een stevige basis en bieden u zo een veilige training. Alle bellicon matten zijn gemaakt van hoogwaardig geweven polypropyleen. U kunt kiezen uit 2 verschillende mat varianten!

BELANGRIJK: De comfortmat is een volwaardige mat en geen uitbreiding van de standaardmat.

Standaardmat
De standaardmat is extreem robuust en garandeert puntelastisch springen. De gekleurde cirkel helpt u om tijdens de training de rand van het springoppervlak te herkennen en zo in het springgebied te blijven.

Comfortmat
De comfortmat is geoptimaliseerd met vulling aan de rand en biedt met dezelfde afmetingen 30% meer bruikbaar trainingsoppervlak dan de standaardmat. Dit is met name handig als u liggende oefeningen in uw training wilt opnemen.

Mat kleur
Kies uw favoriete kleur uit negen mat kleuren. U kunt de kleur van de mat combineren met de kleur van de elastiekringen of een contrast creëren. Kies zelf wat aangenaam en motiverend werkt voor u.

VOOR ELKE KAMER DE JUISTE MAAT

De Classic is verkrijgbaar in drie verschillende diameters zodat u de juiste minitrampoline kunt vinden voor uw wensen en uw leefruimte. Wij adviseren een plafondhoogte van uw lichaamslengte + 50 cm.

Framediameter 100 cm
Deze diameter is geschikt als u weinig ruimte heeft en alleen zacht verende oefeningen wilt doen. Deze variant heeft een springoppervlak van 67 cm.

Beschikbaar voor: bellicon® Classic

Framediameter 112 cm
Met een springoppervlak van 79 cm kunt u een uitgebalanceerde en veelzijdige training uitvoeren. Dit formaat is onze bestseller!

Beschikbaar voor: bellicon® Classic, Premium, Plus

Framediameter 125 cm
Met deze diameter heeft u een springoppervlak van 92 cm. Deze maat biedt het meeste comfort voor zowel staande als liggende oefeningen.

Beschikbaar voor: bellicon® Classic, Premium, Plus

HET FRAME: ALS UIT ÉÉN STUK

Het robuuste eendelige frame is tot 200 kg belastbaar.

Staal: gepoedercoat
De modellen bellicon® Classic en bellicon® Plus hebben een zwart gepoedercoat frame. Het zwart brengt de kleuren van de mat en de elastiekringen goed naar voren. Op dit frame geven wij 3 jaar garantie.

Roestvrij staal
Het bellicon® Premium model ziet er bijzonder elegant uit dankzij het kras- en roestbestendige roestvrijstalen frame. Dit materiaal verschilt ook van gepoedercoat staal in zijn antiseptische eigenschappen. Op dit frame geven wij 5 jaar garantie.

DE POTEN - VOOR VEILIGheid en stabiliteit

Schroefpoten 
Als u uw bellicon® een vaste plek geeft, neemt de kans dat u regelmatig gaat trainen aanzienlijk toe. In dit geval is de schroefpootvariant geschikt. Mocht u uw trampoline toch willen opbergen, dan zijn de poten in minder dan drie minuten te bevestigen en te verwijderen.

Vouwpoten
Met de vouwpoten wordt uw trainingslocatie flexibel. Wilt u uw bellicon® gemakkelijk opbergen of regelmatig meenemen, dan zijn vouwpoten de juiste keuze. Uw minitrampoline is in een handomdraai in- en uitgeklapt. Om het meenemen makkelijker te maken vindt u in onze shop praktische draagtassen.

ONTWERP UW PERSOONLIJKE BELLICON®

Alle modellen van de bellicon® CLASSIC Family kunnen zonder extra kosten in kleur voor u worden aangepast. U kunt een bellicon® aanpassen aan uw woninginrichting of kleuraccenten aanbrengen. De bellicon® kan zo eenvoudig of kleurrijk zijn als u zelf wilt. Uw creativiteit kent geen grenzen.

bellicon Home: uw online trainingsplatform

Breng uw personal trainer in uw woonkamer. Op ons online trainingsplatform bellicon Home laten we u in honderden video's zien hoe u uw trainingsdoelen kunt bereiken. Van ontspannen yogasessies tot langdurige fitnesssessies, u vindt alles wat het hart van een sporter begeert.

HET INTRODUCTIEPAKKET: DE PERFECTE START

Bij aankoop van een model van de bellicon® Family krijgt u 30 dagen gratis toegang tot ons online trainingsplatform bellicon Home. Of profiteer direct van het sterk afgeprijsd jaarabonnement. Bij elke bellicon® krijg u een paar bellicon® anti-slip sokken.

DE BELLICON® classic MODELLEN

bellicon® Classic

Diameter
100 cm, 112 cm, 125 cm

Framemateriaal
Staal (gepoedercoat)

T-bar
(niet achteraf aan te passen)

Garantie auf den Rahmen
3 jaar

Prijs
vanaf € 468

bellicon® Premium

Diameter
112 cm, 125 cm

Framemateriaal
Roestvrij staal

T-bar
(niet achteraf aan te passen)

Garantie op het frame
3 jaar

Prijs
vanaf € 628

bellicon® Plus

Diameter
112 cm, 125 cm

Framemateriaal
Staal (gepoedercoat)

T-bar
Inclusief

Garantie op het frame
3 jaar

Prijs
vanaf € 658

AGR (Aktion Gesunder Rücken) e.V.

Made in Germany

Swiss Design