bellicon® GO

De alleskunner

Onze bellicon® GO is eenvoudig te monteren en is de alleskunner onder onze modellen. Hij is ontworpen om intensieve belastingen tot 150 kg te weerstaan.

Bestellen

Alle goede dingen komen in drieën

3 framedelen
Het frame van de bellicon® GO bestaat uit drie delen. Door de eenvoudige montage is dit model ook geschikt als flexibele en betrouwbare reisgenoot.

3 diameters
Om ervoor te zorgen dat de bellicon® GO ook in uw huis past, zijn de minitrampolines verkrijgbaar in de diameters 100 cm, 112 cm en 125 cm.

3 elastieksterktes
Kies tussen de elastieksterktes medium, strong en extra strong om de beweging van uw bellicon® GO aan te passen aan uw behoeften en trainingsdoelen.

Rond en stabiel

Het driedelige frame, Made in Germany, is zo ontworpen dat u veilig en stabiel kunt trainen. Door de eenvoudige montage neemt u uw bellicon® gemakkelijk mee en traint u waar en wanneer u maar wilt.

TYPISCH BELLICON

Bij bellicon vinden we het erg belangrijk dat u het maximale effect van een minitrampoline ervaart. Een training op een bellicon® verbetert niet alleen de werking van uw hart en de bloedcirculatie, maar activeert ook het lymfestelsel, ondersteunt effectief reinigings- en ontgiftingsprocessen en nog veel meer. Ervaar de vele positieve effecten op uw lichaam en geest.

bellicon Home
Inspiratie nodig? Op ons online trainingsplatform bellicon Home vind u alles wat uw hart begeert, van relaxte yogasessies tot langdurige fitnesseenheden

Unieke beweging
Uw welzijn is onze prioriteit! Door jarenlang onderzoek hebben we een gepatenteerde elastikringtechnologie ontwikkeld die zacht is voor de rug en gewrichten en de algemene gezondheid verbetert.

30 dagen retourrecht
Test uw bellicon® 30 dagen lang! Als u niet tevreden bent, kunt u hem gratis terugsturen en krijgt u uw geld terug.

bellicon® GO bestellen

vanaf 358,- €