GO Family

Ready, Set, GO!

Alle minitrampolines van bellicon® GO Family hebben een driedelig frame en worden door u in elkaar gezet. Met onze gedetailleerde instructies is uw bellicon® snel en gemakkelijk te gebruiken.

Bestellen

De bellicon® GO modellen

bellicon® GO

De praktische alleskunner

Driedelig rond frame

Verkrijgbaar vanaf 100 cm diameter

bellicon® GO Jumping

Speciaal voor zeer intensieve bellicon® Jumping trainingen

Driedelig zeshoekig frame

Verkrijgbaar in 137 cm diameter

Elastiekringen - HET HART VAN DE BELLICON®

De elastiekringen vormen de basisstructuur van elke bellicon®. Ze zorgen voor een harmonieuze beweging en maken zo maximale trainingseffectiviteit mogelijk. De keuze van de elastiekingen wordt bepaald door uw gewenste trainingsintensiteit en uw individuele behoeften.

3 elastieksterktes
De elastiekringen vormen de basisstructuur van elke bellicon®. Ze zorgen voor een harmonieuze beweging en maken zo maximale trainingseffectiviteit mogelijk. De keuze van elastiekringen wordt bepaald door uw gewenste trainingsintensiteit en uw individuele behoeften.

Sinus Elastiekringen
Dankzij onze Sinus elastiekringen duurt de opwaartse beweging net zo lang als de neerwaartse beweging. Hierdoor ontstaat bij het bouncen een constante drukverandering in de cellen, wat ervoor zorgt dat de cellen kunnen ontgiften en van nieuwe zuurstof worden voorzien.

Kies uw favoriete kleur
De elastiekringen zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, die tegen meerprijs kunnen worden aangepast. De standaard elastiek kleur voor de bellicon® GO Family is zwart.

DE MAT - VOOR EEN ELASTISCHE TRAINING

Onze hoogwaardige afgewerkte matten zorgen voor een stevige basis en bieden u zo een veilige training. Alle bellicon matten zijn gemaakt van hoogwaardig geweven polypropyleen. U kunt kiezen uit 2 verschillende mat varianten.

BELANGRIJK: De comfortmat is een volwaardige mat en geen uitbreiding van de standaardmat

Standaardmat
De standaardmat is extreem robuust en garandeert puntelastisch springen. De gekleurde cirkel helpt u om tijdens de training de rand van het springoppervlak te herkennen en zo in het springgebied te blijven.

Comfortmat
De comfortmat is geoptimaliseerd met vulling aan de rand en biedt met dezelfde afmetingen 30% meer bruikbaar trainingsoppervlak dan de standaardmat. Dit is met name handig als u liggende oefeningen in uw training wilt opnemen.

9 matkleuren
De cirkel van de bellicon® GO is grijs. De bellicon® GO Jumping wordt daarentegen geleverd met een roze cirkel. Mocht u liever een andere kleur hebben, dan kunt u tegen meerprijs de kleur van de cirkel aanpassen.

VOOR ELKE KAMER DE JUISTE MAAT

De GO is verkrijgbaar in drie verschillende diameters zodat u de juiste minitrampoline kunt vinden voor uw wensen en uw leefruimte. Wij adviseren een plafondhoogte van uw lichaamslengte + 50 cm.

Framediameter 100 cm
Deze diameter is bijzonder geschikt als u weinig ruimte heeft en alleen zacht verende oefeningen wilt doen. Deze variant heeft een springoppervlak van 67 cm.

Beschikbaar voor: bellicon® Classic

Framediameter 112 cm
Met een springoppervlak van 79 cm kunt u een uitgebalanceerde en veelzijdige training uitvoeren. Dit formaat is onze bestseller!


Beschikbaar voor: bellicon® Classic, Premium, Plus

Framediameter 125 cm
Met deze diameter heeft u een springoppervlak van 92 cm. Deze maat biedt het meeste comfort voor zowel staande als liggende oefeningen.

Beschikbaar voor: bellicon® Classic, Premium, Plus

Framediameter 137 cm
De zeshoekige vorm is ontworpen voor fitnessgerichte training. Dit model heeft een springoppervlak van 104 cm en is exclusief verkrijgbaar voor de bellicon® GO Jumping.

Beschikbaar voor: bellicon® GO Jumping

HET FRAME VAN DE BELLICON® GO FAMILY 

Alle modellen van de bellicon® GO Family hebben een gepoedercoat, zwart frame. Of u nu de voorkeur geeft aan eenvoudig of kleurrijk, het diepe zwart is zowel elegant als tijdloos. De driedelige frametypes kunnen tot 150 kg worden belast.

Rond
De bellicon® GO met zijn ronde vorm zorgt voor een evenwichtige, harmonische beweging en is geschikt voor alle trainingsvarianten.

Zeshoekig
De bellicon® GO Jumping heeft een zeshoekige vorm en is dankzij de strakke bespanning speciaal ontworpen voor fitnessgerichte training.

DE POTEN - VOOR VEILIGheid en stabiliteit

Geef uw bellicon® een vaste plek! Dit vergroot de kans aanzienlijk dat u regelmatig gaat sporten. De schroefpoten kunnen in minder dan drie minuten worden bevestigd en verwijderd voor het geval u deze toch wilt opbergen.

ONTWERP UW PERSOONLIJKE BELLICON®

Alle modellen van de bellicon® GO Family kunnen tegen meerprijs in kleur worden aangepast. Zowel de cirkel van de mat als de elastiekringen kunnen naar wens worden aangepast.

bellicon Home - uw online trainingsplatform

Breng uw personal trainer in uw woonkamer. Op ons online trainingsplatform bellicon Home laten we u in honderden video's zien hoe u uw trainingsdoelen kunt bereiken. Van ontspannen yogasessies tot langdurige fitnesssessies, u vindt alles wat het hart van een sporter begeert.

HET INTRODUCTIEPAKKET: DE PERFECTE START

Bij aankoop van een model van de bellicon® Family krijgt u 30 dagen gratis toegang tot ons online trainingsplatform bellicon Home. Of profiteer direct van het sterk afgeprijsde jaarabonnement. Bij elke bellicon® krijg u een paar bellicon® anit-slip sokken. Voor een makkelijke montage wordt elk model geleverd met de nodige montagehulp. Extra gereedschap is niet nodig.

De bellicon® GO Family

bellicon® GO

Diameter
100 cm, 112 cm, 125 cm

Elastieksterkte
medium, sterk, extra sterk

T-bar
(niet achteraf aan te passen)

Framevorm
rond

Prijs
vanaf 358,- €

bellicon® GO Jumping

Diameter
137 cm

Elastieksterkte
extra sterk

T-bar
Inclusief

Framevorm
zeshoekig

Prijs
vanaf 598,- €

AGR (Aktion Gesunder Rücken) e.V.

Made in Germany

Swiss Design