bellicon® GO Jumping

Het apparaat dat u laat zweten

De zeshoekige bellicon® GO Jumping is de perfecte keuze als u zich concentreert op fitnessgerichte training. Het driedelige frame met gepatenteerde verbindingen is snel en eenvoudig te monteren.

Bestellen

Het groepsgevoel voor thuis

De bellicon® GO Jumping is ontworpen voor intensieve training dankzij de strakke bespanning van de elastiekringen. Als u op zoek bent naar een intensieve training, dan is deze minitrampoline precies wat u zoekt. Haal met ons online trainingsplatform bellicon Home het gevoel van een bellicon® Jumping-groepstraining in uw huiskamer en laat onze trainers zweetdruppels op uw gezicht toveren.

Met kracht naar boven

Met de T-bar kunnen Jumping oefeningen nog intensiever worden uitgevoerd. De positie van de T-bar is eenvoudig te verstellen met het gebruiksvriendelijke bevestigingsslot. De hoogte kan worden ingesteld tussen 120 en 145 cm.

Spring uzelf fit

De zeshoekige bellicon® GO Jumping heeft een framediameter van 137 cm en wordt bespannen met de elastieksterkte extra sterk. Het driedelige frame, Made in Germany, is zo ontworpen dat u veilig en stabiel kunt trainen. Een training met de bellicon® GO Jumping gebruikt meer dan 400 spieren en verbetert zowel het uithoudingsvermogen als de coördinatie.

Typisch bellicon

Bij bellicon vinden we het erg belangrijk dat u het maximale effect van een minitrampoline ervaart. Een training op een bellicon® verbetert niet alleen de werking van uw hart en de bloedcirculatie, maar activeert ook het lymfestelsel, ondersteunt effectief reinigings- en ontgiftingsprocessen en nog veel meer. Ervaar de vele positieve effecten op uw lichaam en geest. .

bellicon Home
Inspiratie nodig? Op ons online trainingsplatform bellicon Home vind u alles wat uw hart begeert, van relaxte yogasessies tot langdurige fitnesseenheden.

Unieke beweging
Uw welzijn is onze prioriteit! Door jarenlang onderzoek hebben we een gepatenteerde elastikringtechnologie ontwikkeld die zacht is voor de rug en gewrichten en de algemene gezondheid verbetert.

30 dagen retourrecht
Test uw bellicon® 30 dagen lang! Als u niet tevreden bent, kunt u hem gratis terugsturen en krijgt u uw geld terug.

bellicon® GO JUMPING bestellen

vanaf 598,- €