bellicon® Jumping

Bestel nu

DE FRAME MAAT

Frame diameter 137 cm
Het springoppervlak van de bellicon® Jumping is ongeveer gelijk aan een ronde bellicon® van 125 cm.

TYPE POTEN – SCHROEFPOTEN

Schroefpoten
Geef uw bellicon® een vaste plaats, dit verhoogt de kans dat u hem regelmatig zult gebruiken. In dit geval de schroefpoot variant. Als u uw trampoline wilt opbergen, kunnen de poten in minder dan drie minuten worden verwijderd of bevestigd. Deze variant biedt ook de stevigste stand zonder enige speelruimte voor de poten.

DE ELASTIEKEN VERING – HET HART VAN ELKE TRAMPOLINE

Elastieken
Jumping Fitness® springt uw woonkamer in. De bellicon® Jumping is alleen verkrijgbaar met de elastieksterkte ultra-strong om de hoge springfrequentie te bereiken die nodig is voor een dynamische springtraining. De set bestaat uit 48 zwarte elastiekringen. OPMERKING: Deze elastiekringen passen alleen op de originele bellicon® Jumping fitness apparatuur.

DE BELLICON® JUMPING: VEELZIJDIGE TRAINING MET T-BAR

T-bar
Wil je diversiteit? Dan is de bellicon® Jumping inclusief verstelbare T-bar de juiste keuze voor u. De bellicon® Jumping biedt een tal van nieuwe mogelijkheden voor de meest uiteenlopende workouts. De verstelbare T-bar wordt dankzij de snelsluiting snel in het frame gemonteerd en zorgt voor een extra portie stabiliteit.

MAT VARIANTEN - STANDAARD

Standaard mat
De springmat is gemaakt van hoogwaardig geweven polypropyleen - het is uiterst robuust en garandeert u een puntelastische bounce. De gekleurde decoratieve cirkel van de springmat maakt springt niet alleen visueel in het oog, maar helpt u ook om de rand van het springoppervlak te herkennen tijdens het bouncen en in het binnenste gedeelte van de mat te blijven.

bellicon® Jumping bestellen

Gepatenteerde elastiektechnologie
Ons gepatenteerde ophangsysteem met rubberen elastiekringen is sinds 1995 continu verder ontwikkeld.

Meerdere toegekende keurmerken
Diverse keurmerken bevestigen dat we aan onze hoge eisen hebben kunnen voldoen en dat de continue ontwikkeling de moeite waard is.

Veiligheid door garantie
Met elke bellicon® krijgt u een Duits kwaliteitsproduct met garanties die de voorgeschreven tijden ver overschrijden.