bellicon® Plus

Voor een extra portie stabiliteit tijdens het trainen

Of u nu op zoek bent naar meer veiligheid en houvast in stabiliteits- en balansoefeningen, of u uw training wilt intensiveren, met de bellicon® Plus zit u goed.

Bestellen

Hou u goed vast!

De bellicon® Plus met zijn T-bar geeft u de mogelijkheid om uw fitnesstraining nog veelzijdiger te maken. De T-bar kan u ondersteunen bij balansoefeningen of een training intensiveren. De T-bar is met een simpele hendelbeweging te bevestigen en te verwijderen. 
Houd u aan uw doelen!

Let op: De T-bar is geïntegreerd in het bellicon® Plus frame en kan niet achteraf op andere modellen worden gemonteerd.

Naar de top

De T-bar is eenvoudig op de gewenste hoogte te verstellen met het gebruiksvriendelijke bevestigingsslot. Stel de stang zo in dat u zich veilig en stabiel voelt.

Maximaal trainingsgevoel

De bellicon® Plus is verkrijgbaar met een diameter van 112 cm en 125 cm. U kunt op beide formaten een uitgebalanceerde, veelzijdige en dynamische training uitvoeren. De diameter van 125 cm biedt u nog meer comfort tijdens het trainen, vooral als u liggend wilt sporten. Door het gebruik van de T-bar heeft u een nog grotere variatie aan oefeningen waardoor er geen grenzen meer zijn aan een complete training. Geniet van het ultieme trainingsgevoel met de bellicon® Plus. Wij adviseren een plafondhoogte van uw lichaamslengte + 50 cm.

Typisch bellicon

Bij bellicon vinden we het erg belangrijk dat u het maximale effect van een minitrampoline ervaart. Een training op een bellicon® verbetert niet alleen de werking van uw hart en de bloedcirculatie, maar activeert ook het lymfestelsel, ondersteunt effectief reinigings- en ontgiftingsprocessen en nog veel meer. Ervaar de vele positieve effecten op uw lichaam en geest.

bellicon Home
Inspiratie nodig? Op ons online trainingsplatform bellicon Home vind u alles wat uw hart begeert, van relaxte yogasessies tot langdurige fitnesseenheden..

Unieke beweging
Uw welzijn is onze prioriteit! Door jarenlang onderzoek hebben we een gepatenteerde elastikringtechnologie ontwikkeld die zacht is voor de rug en gewrichten en de algemene gezondheid verbetert.

30 dagen retourrecht
Test uw bellicon® 30 dagen lang! Als u niet tevreden bent, kunt u hem gratis terugsturen en krijgt u uw geld terug.

bellicon® Plus bestellen

Vanaf 658,- €