bellicon® Premium

Duurzaamheid ontmoet luxe

De bellicon® Premium is ons luxe model. Het hoogwaardige roestvrijstalen frame is niet alleen krasvast, roestbestendig en antiseptisch, maar valt ook op door zijn elegante uitstraling.

Bestellen

Verfijn uw training

Laat uw training elke dag een bijzondere ervaring worden. In ons premiummodel komen duurzaamheid en luxe samen. Wij geven u 5 jaar garantie op het roestvrijstalen frame. 

Optimale randvoorwaarden

Een bellicon® Premium biedt u de beste voorwaarden voor een gebalanceerde, gevarieerde en dynamische training. Of uw diameter nu 112 of 125 cm is, u bent verzekerd van een optimale training. Wij adviseren een plafondhoogte van uw lichaamslengte + 50 cm.

Typisch bellicon

Bij bellicon vinden we het erg belangrijk dat u het maximale effect van een minitrampoline ervaart. Een training op een bellicon® verbetert niet alleen de werking van uw hart en de bloedcirculatie, maar activeert ook het lymfestelsel, ondersteunt effectief reinigings- en ontgiftingsprocessen en nog veel meer. Ervaar de vele positieve effecten op uw lichaam en geest.

bellicon Home
Inspiratie nodig? Op ons online trainingsplatform bellicon Home vind u alles wat uw hart begeert, van relaxte yogasessies tot langdurige fitnesseenheden.

Unieke beweging
Uw welzijn is onze prioriteit! Door jarenlang onderzoek hebben we een gepatenteerde elastikringtechnologie ontwikkeld die zacht is voor de rug en gewrichten en de algemene gezondheid verbetert.

30 dagen retourrecht
Test uw bellicon® 30 dagen lang! Als u niet tevreden bent, kunt u hem gratis terugsturen en krijgt u uw geld terug.

bellicon® Premium bestellen

Vanaf € 778