bellicon® Premium

Bestel nu

WELKE FRAME MAAT PAST BIJ U?

Framediameter 112 cm
Het middelste formaat met een springoppervlak van 79 cm is ons meest populaire formaat.

Framediameter 125 cm
Het grootste model, met een springoppervlak van 92 cm, biedt bijna twee keer zoveel oppervlakte als de 100 cm bellicon®.

TYPE POTEN – SCHROEF- EN VOUWPOTEN

Schroefpoten 
Geef uw bellicon® een vaste plaats, dit verhoogt de kans dat u hem regelmatig zult gebruiken. In dit geval is de schroefpoot variant geschikt. Als u ooit uw trampoline wilt opbergen, kunnen de poten in minder dan drie minuten worden verwijderd of bevestigd. Deze variant biedt ook de stevigste stand zonder enige speelruimte voor de poten.

Vouwpoten 
Uitklappen en aan de slag: met de vouwpoten blijft u altijd up-to-date. Als u uw bellicon® liever onzichtbaar opbergt of regelmatig meeneemt, zijn vouwpoten de juiste keuze. Uw minitrampoline is in enkele ogenblikken ingeklapt en opgeborgen onder het bed of in een handomdraai klaar voor gebruik.

DE ELASTIEKEN VERING – HET HART VAN ELKE TRAMPOLINE

Elastieksterkte
Wij bieden onze elastiekringen aan in vijf verschillende sterktes (zacht, medium, sterk, extra sterk, ultra sterk) voor elke denkbare toepassing. Alle vijf de elastieksterktes zijn verkrijgbaar in alle elastiekring kleuren. De sterkte van elke elastiekring wordt aangegeven door de gekleurde metalen clip op elke elastiek. Welke elastieksterkte past het beste bij u? Ontdek het hier.

Elastiek kleuren
Is er een kleurencombinatie die u bijzonder motiveert? Kies uit acht kleuren elastiekringen die bij uw stemming passen! Wat vindt u mooi, past bij uw interieur, motiveert u of brengt u in een goed humeur? Tip: felle kleuren voor zowel de elastieken als de cirkel op de springmat maken het in principe gemakkelijker om de rand van het springoppervlak vanuit uw ooghoek te zien. Veel plezier bij het combineren!

MAT VARIANTEN - STANDAARD EN COMFORT

Standaard mat
De springmat is gemaakt van hoogwaardig geweven polypropyleen - het is uiterst robuust en garandeert u een puntelastische bounce. De gekleurde decoratieve cirkel van de springmat springt niet alleen visueel in het oog, maar helpt u ook om de rand van het springoppervlak te herkennen tijdens het bouncen en in het binnenste gedeelte van de mat te blijven.

Comfort mat
De comfort mat is uitgebreid met een innovatief stofferingsdesign, dat in vergelijking met de standaard mat een 30 procent groter beweeg oppervlak bij dezelfde frame diameter biedt en zo meer trainingsmogelijkheden biedt. Verkrijgbaar in de maten 100 cm, 112 cm en 125 cm en acht verschillende kleuren.

bellicon Premium bestellen

Gepatenteerde elastiektechnologie
Ons gepatenteerde ophangsysteem met rubberen elastiekringen is sinds 1995 continu verder ontwikkeld.

Meerdere toegekende keurmerken
Diverse keurmerken bevestigen dat we aan onze hoge eisen hebben kunnen voldoen en dat de continue ontwikkeling de moeite waard is.

Veiligheid door garantie
Met elke bellicon® krijgt u een Duits kwaliteitsproduct met garanties die de voorgeschreven tijden ver overschrijden.