bellicon in de media

Hier vindt u de verschenen artikelen en video's over de bellicon in de media

Lingeriezaak met trampoline, voor 'bounce control'
Hans van der Beek doet elke dag verslag van feesten, presentaties en andere belangrijke bijeenkomsten in Amsterdam. Vandaag: de Grand Opening van Triumph. Met speciale aandacht voor de bellicon® mini trampoline.
Hans van der Beek doet elke dag verslag van feesten, presentaties en andere belangrijke bijeenkomsten in Amsterdam. Vandaag: de Grand Opening van Triumph. Met speciale aandacht voor de bellicon® mini trampoline.
Tags: media, pers, triumph
Niemand is te oud om trampoline te springen
Campers, vakanties naar verre bestemmingen, hybride auto's, trampolines, elektrische scooters en vrouwen die om de titel Miss Silver strijden. Welkom in de wereld van de 50PlusBeurs.
Campers, vakanties naar verre bestemmingen, hybride auto's, trampolines, elektrische scooters en vrouwen die om de titel Miss Silver strijden. Welkom in de wereld van de 50PlusBeurs.
Tags: pers, ad, 50plusbeurs
Lymfologica: over lymfoedeem en lipoedeem


Al sinds mijn 9e jaar heb ik last van zware, vermoeide benen. De arts zei altijd: “Dit is groeipijn en pubervet en het zit in de familie.” Mijn oma, moeder en haar zus en dochter hadden het ook. Zware, dikke benen en spataderen zou ik ook nog wel krijgen. Over primair lymfoedeem en lymf-/lipoedeem was toen nog niet zo veel bekend en door de huisarts werd ik niet doorgestuurd naar een dermatoloog of vaatspecialist.

INzicht: NLP & Lifestyle Coaching Interview

De relatie tussen ‘NLP & Sport’ is nogal eenrichtingverkeer en bestaat er vooral uit dat een groot aantal NLP-trainers/Coaches individuele atleten of sportteams (tot de hoogste divisies) succesvol mentaal coachen. Voor dit artikel gingen we echter op zoek naar wat sport en beweging fysiek aan (al dan niet) NLP’ers kan toevoegen. De vooronderstelling is dat sport en beweging gezond zijn voor iedereen, waarbij de verschillende sporten veel overeenkomst hebben op gezondheid- en fysiek welzijngebied en dat er ook qua effecten specifieke verschillen zijn tussen de diverse sportsoorten (van wielrennen via tennis tot bodybuilding) onderling. Wat de redactie van INzicht ontdekte is een ‘tak van sport’ die al die verschillende effecten van die uiteenlopende sportsoorten tegelijkertijd biedt en samenbindt in een sportvorm: sporten en bewegen op de (mini-)trampoline met alle denkbare voordelen op gebied van fitness en gezondheid. 

NLP-trainster Iris Lieshout ging in gesprek met een onbetwiste expert op dit trampolinegebied: de (holistisch werkende) allround Sportcoach Remy Draaijer uit Zandvoort. In onderstaand interview artikel leer je van Remy wat nu precies de trampoline tot de meest gezonde (en meest leuke) sportvorm maakt. En je zult een ontdekking doen over een onbekend raakvlak van de trampoline en NLP. Het is niet zonder reden dat John Grinder’s perspectief op NLP in het jaar 2000 radicaal veranderde in ‘New Code NLP’ nadat hij de ongekende therapeutische effecten op gebied van leren, ontwikkelen en veranderen had leren kennen op de trampoline. 

Fitdutchies over de bellicon en de effecten op het lymfesysteem
07.02.2017

Blog Fitdutchies deelde haar ervaringen met de bellicon mini trampoline, specifiek in relatie tot de effecten op het lymfesysteem:

"Door dus regelmatig de afvoer schoon te maken door te bewegen en goed adem te halen kun je veel doen voor je lymfesysteem. Het is namelijk wetenschappelijk aangetoond dat beweging het immuunsysteem versterkt. En.. door de zachte massage op de trampoline (zoals de Bellicon) wordt het lymfesysteem geactiveerd om zich van afvalstoffen te ontdoen! Win-win.

Klik hier om naar het artikel te gaan

Fit met Iris
31.12.2016

Blogger Fit met Iris deelde haar ervaringen met de bellicon mini trampoline:

"De mensen die in mijn praktijk komen hebben 'm vast al zien staan: mijn Bellicon trampoline waar ik elke dag tussen het werken door even op spring (zonder mij in het zweet te werken hoor haha). Ik krijg door het bouncen weer nieuwe energie/focus en voel mij dan weer helemaal fit en productief! We weten immers hoe slecht te lang zitten voor ons lichaam is door mijn vorige blogs"

Klik hier om naar het artikel te gaan

The Green Creator
25.06.2016

The Green Creator deelde haar ervaringen met de bellicon minitrampoline:

"Je kunt het vast al raden. Mijn nummer 1 reden waarom ik kies voor de bellicon (ook wel de Rolls-Royce onder de trampolines genoemd) is omdat deze trampoline geen akelige veren heeft, maar heerlijke zachte elastieken die je ook nog eens strakker of losser kunt bestellen afhankelijk van je gewicht en wensen. Daarnaast zijn er verschillende modellen zodat je ook als je kleiner woont gewoon nog kunt springen. Meer heb je niet nodig. Springen op de bellicon is zo onwijs low impact dat ik het gewoon op mijn blote voeten of sokken doe. Heerlijk, geen gedoe over welke sportschoenen ik nodig heb. Je kunt er ook een intensieve fitness apparaat van maken door sterkere elastieken te kiezen (dan zou ik wel sportschoenen aantrekken). Zoals je merkt, kun je er alle kanten mee op."

http://thegreencreator.nl/mijn-ervaring-met-bellicon/

bellicon bij RTL4 Life is Beautiful 2016
Eind 2016 was bellicon te gast bij RTL4's Life is Beautiful. CEO Remy Draaijer schoof aan tafel bij Chimène van Oosterhout om de voordelen van bewegen op de bellicon® toe te lichten. Ook vertelde hij over het bellicon Home online video platform, de verschillende bellicon Trainingslessen van de bellicon Academy, en het speciale bellicon Workspace concept voor een gezondere werkvloer.
OERsterk leven
01.10.2014

OERsterk leven boek oktober 2014

p. 152: "Trampoline: Een trampoline maakt het kind in jezelf wakker. Zelf ben ik groot fan van de bellicon. Deze trampoline heeft een soepele springmat en sterke elastieksringen. Het geeft een training nieuwe dimensies. Het stimuleert de spieren en de gehele stofwisseling, maar het is vooral heel leuk. Het versterkt de lichamelijke en geestelijke balans. In mijn praktijk heb ik positieve resultaten met de bellicon. Het zorgt voor een lage belasting op bindweefsel en kan voor krachttraining, cardiotraining, het vergroten van de flexibiliteit en het verbeteren van de balans worden gebruikt. Deze oefeningen worden op een bijgeleverde dvd toegelicht."

Viv Online
22.07.2015

Blogartikel op Viv Online 22/07/2015

http://www.vivonline.nl/spring-je-zomerklaar/