Blog

3 redenen waarom de bellicon de juiste keuze voor je is
Met de bellicon® minitrampoline hebben jij en je gezin een toestel dat stimuleert om thuis te trainen. Ontdek waarom trampolinetraining ideaal aan je dagelijkse leven en je woonsituatie aangepast kan worden. 
Leven met lipoedeem - hoe de trampoline je leven kan veranderen

U heeft al een bellicon® in huis, maar weet niet goed welke oefeningen bij u passen? Dan is ons bellicon Home trainingsplatform misschien iets voor u. Hier vindt u een voortdurend groeiend aanbod van trainingsvideo's in verschillende intensiteiten en met verschillende zwaartepunten. U kunt gemakkelijk uw eigen trainingsplan samenstellen met uw favoriete trainer of video's - probeer het uit! 

10 oefeningen voor senioren
Te veel zitten en te weinig beweging leiden geleidelijk tot een verslechterende gezondheid en worden beschouwd als een van de hoofdoorzaken van veel ouderdomskwalen. Daarom is het van essentieel belang, vooral op oudere leeftijd, om ondanks toenemende lichamelijke beperkingen permanent lichamelijk actief te blijven.
Rugpijn effectief bestrijdem: Fasciale training helpt!
Maar de fascia fungeert niet alleen als steunweefsel, ze speelt ook een sleutelrol in onze beweging. Geïrriteerde of vastzittende fascia kan pijn veroorzaken in de onderrug, nek en gewrichten.
Hoe kun je je immuunsysteem versterken tijdens corona?
14.04.2020
Health coach Remy onderzoekt al van kleins af aan hoe hij het beste in zijn vel kan zitten. Zo is hij in het verleden ook met de bellicon® in aanraking gekomen. En nog steeds gebruikt hij de bellicon® dagelijks met plezier en resultaat. Als geen ander weet hij hoe belangrijk het is om je immuunsysteem te versterken om zo griep (welke dan ook) te lijf te gaan en je vitaal en sterk te voelen. Graag delen we een aantal tips om je immuunsysteem optimaal te versterken in deze onzekere tijd van de corona crisis. Al deze tips past Remy zelf ook dagelijks toe.
De beste minitrampoline: de bellicon
21.01.2020
"Bounce soft, feel good", dat is ons motto. De bellicon® biedt u een bouncerervaring zoals geen enkele andere minitrampoline. De kwaliteit is ongeëvenaard, met haar gepatenteerde elastiek systeem en duurzame kwaliteit. Duitse techniek op zijn best. De bellicon® is een zeer individueel product. De keuze is aan u. Uw bellicon® is volledig aanpasbaar aan uw smaak en interieur. En onze ondersteuning stopt niet wanneer de bellicon® bij u aankomt. Met ons online videoplatform bellicon® Home begeleiden we u om de beste versie van uzelf te worden, met uitdagende en leuke trainingsplannen. Wilt u de betaling spreiden over meerdere maanden? Probeer dan ons betalingsplan. Geniet nu van uw bellicon®, betaal later. Waarom is de bellicon® dan de beste minitrampoline voor uw gezondheidsdoelen?
Fibromyalgie, vervelende ziekte zonder duidelijke oorzaak.
19.05.2017
Fibromyalgie. Het komt voor bij 2 op de 100 volwassenen, het geeft je spierpijn, stijfheid van de spieren, vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijnen en depressies, de oorzaak is vaak onbekend en er zijn geen medicijnen om de aandoening te genezen.
Alle voordelen van trampolinespringen op een rijtje
15.11.2019

In Nederland (en daarbuiten) raken steeds meer mensen overtuigd van de voordelen van trampolinespringen. Grote trampolines in de tuin, trampolinehallen door het hele land, en zelfs springen in je woonkamer. 

"Een succesformule voor mijn zaak"
Liesbeth Jacobs, zaakvoerster van FitEnergy te Vilvoorde
Getuigenis van Liesbeth Jacobs (zaakvoerster FitEnergy te Vilvoorde). 'Het voorbije jaar bleek Swissjump® een succes formule voor mijn zaak FitEnergy te Vilvoorde. Als zaakvoerster ben ik zeer tevreden over het succes van deze fitness les en daarbij ook de hoogwaardige kwaliteit van de trampolines.
bellicon uw partner voor de wintersport

De winter komt dichterbij, de bladeren zijn bijna allemaal van de bomen gevallen en de eindejaarsfeesten zijn al in volle voorbereiding.

Voor sommige gelukkigen onder ons betekent deze periode van het jaar een weerzien van de bergen om onze favoriete wintersport te beoefenen. Wat een vreugde, na een jaar van wachten, om zich in te kunnen beelden binnenkort zichzelf weer op de skipiste , op de slee of op de langlauf paden terug te vinden.

Om maximaal te genieten van uw verblijf in de bergen is het belangrijk om voor het vertrek aandacht te schenken aan uw fysieke voorbereiding. Het uitoefenen van de meeste wintersporten vraagt een goede fysieke conditie met name aandacht voor de spierkracht in de benen en het uithoudingsvermogen. Dit is belangrijk voor uzelf  maar tevens ook voor de andere bergliefhebbers om u heen.