Blog

Hoe kun je je immuunsysteem versterken tijdens corona?
14.04.2020
Health coach Remy onderzoekt al van kleins af aan hoe hij het beste in zijn vel kan zitten. Zo is hij in het verleden ook met de bellicon® in aanraking gekomen. En nog steeds gebruikt hij de bellicon® dagelijks met plezier en resultaat. Als geen ander weet hij hoe belangrijk het is om je immuunsysteem te versterken om zo griep (welke dan ook) te lijf te gaan en je vitaal en sterk te voelen. Graag delen we een aantal tips om je immuunsysteem optimaal te versterken in deze onzekere tijd van de corona crisis. Al deze tips past Remy zelf ook dagelijks toe.
De beste minitrampoline: de bellicon
21.01.2020
"Bounce soft, feel good", dat is ons motto. De bellicon® biedt u een bouncerervaring zoals geen enkele andere minitrampoline. De kwaliteit is ongeëvenaard, met haar gepatenteerde elastiek systeem en duurzame kwaliteit. Duitse techniek op zijn best. De bellicon® is een zeer individueel product. De keuze is aan u. Uw bellicon® is volledig aanpasbaar aan uw smaak en interieur. En onze ondersteuning stopt niet wanneer de bellicon® bij u aankomt. Met ons online videoplatform bellicon® Home begeleiden we u om de beste versie van uzelf te worden, met uitdagende en leuke trainingsplannen. Wilt u de betaling spreiden over meerdere maanden? Probeer dan ons betalingsplan. Geniet nu van uw bellicon®, betaal later. Waarom is de bellicon® dan de beste minitrampoline voor uw gezondheidsdoelen?
Fibromyalgie, vervelende ziekte zonder duidelijke oorzaak.
19.05.2017
Fibromyalgie. Het komt voor bij 2 op de 100 volwassenen, het geeft je spierpijn, stijfheid van de spieren, vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijnen en depressies, de oorzaak is vaak onbekend en er zijn geen medicijnen om de aandoening te genezen.
Alle voordelen van trampolinespringen op een rijtje
15.11.2019

In Nederland (en daarbuiten) raken steeds meer mensen overtuigd van de voordelen van trampolinespringen. Grote trampolines in de tuin, trampolinehallen door het hele land, en zelfs springen in je woonkamer. 

"Een succesformule voor mijn zaak"
Liesbeth Jacobs, zaakvoerster van FitEnergy te Vilvoorde
Getuigenis van Liesbeth Jacobs (zaakvoerster FitEnergy te Vilvoorde). 'Het voorbije jaar bleek Swissjump® een succes formule voor mijn zaak FitEnergy te Vilvoorde. Als zaakvoerster ben ik zeer tevreden over het succes van deze fitness les en daarbij ook de hoogwaardige kwaliteit van de trampolines.
bellicon uw partner voor de wintersport

De winter komt dichterbij, de bladeren zijn bijna allemaal van de bomen gevallen en de eindejaarsfeesten zijn al in volle voorbereiding.

Voor sommige gelukkigen onder ons betekent deze periode van het jaar een weerzien van de bergen om onze favoriete wintersport te beoefenen. Wat een vreugde, na een jaar van wachten, om zich in te kunnen beelden binnenkort zichzelf weer op de skipiste , op de slee of op de langlauf paden terug te vinden.

Om maximaal te genieten van uw verblijf in de bergen is het belangrijk om voor het vertrek aandacht te schenken aan uw fysieke voorbereiding. Het uitoefenen van de meeste wintersporten vraagt een goede fysieke conditie met name aandacht voor de spierkracht in de benen en het uithoudingsvermogen. Dit is belangrijk voor uzelf  maar tevens ook voor de andere bergliefhebbers om u heen.

bellicon komt naar je toe | Den Bosch
Woon je in de omgeving van Den Bosch en heb je altijd al de bellicon® willen uitproberen? Benieuwd wat voor oefeningen je kunt doen op de bellicon®? Wil je meer informatie over de bellicon® en haar werking?     Dan is dit je kans! Woensdag 6 juni kun je vanaf 11:00 meedoen met bellicon workshops in Den Bosch.
Woon je in de omgeving van Den Bosch en heb je altijd al de bellicon® willen uitproberen? Benieuwd wat voor oefeningen je kunt doen op de bellicon®? Wil je meer informatie over de bellicon® en haar werking? Dan is dit je kans! Woensdag 6 juni kun je vanaf 11:00 meedoen met bellicon workshops in Den Bosch.
Open Bedrijven Dag in Hoogeveen
Zaterdag 4 november is er een Open Bedrijven Dag in het Klooster Hoogeveen. Tijdens deze dag kun je meedoen met de bellicon® mini trampoline demonstraties en is er alle ruimte om de bellicon® uit te proberen.
Zaterdag 4 november is er een Open Bedrijven Dag in het Klooster Hoogeveen. Tijdens deze dag kun je meedoen met de bellicon® mini trampoline demonstraties en is er alle ruimte om de bellicon® uit te proberen.
bellicon op de 50PlusBeurs
Doe mee met de gratis bellicon® minitrampoline workshops op de 50PlusBeurs in Utrecht.
Doe mee met de gratis bellicon® minitrampoline workshops op de 50PlusBeurs in Utrecht. Gebruik nu de actiecode "bellicon" voor korting op je entreekaarten.
Last van een hielspoor?
08.09.2017
Het is vroeg in de ochtend. Je wekker is gegaan. Nog even bijkomen van die heerlijke lange wandeling langs het strand van gister. Je wilt je klaarmaken voor je eerste werkdag na de vakantie, je stapt uit bed en dan… ENORME PIJN IN JE HIELEN!   Herkenbaar? Grote kans dat je last hebt van hielspoor. Wat je kunt doen? Dat lees je in deze blog!
Het is vroeg in de ochtend. Je wekker is gegaan. Nog even bijkomen van die heerlijke lange wandeling langs het strand van gister. Je wilt je klaarmaken voor je eerste werkdag na de vakantie, je stapt uit bed en dan… ENORME PIJN IN JE HIELEN! Herkenbaar? Grote kans dat je last hebt van hielspoor. Wat je kunt doen? Dat lees je in deze blog!