bellicon op de 50PlusBeurs

Doe mee met de gratis bellicon® minitrampoline workshops op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs, Utrecht. 

De 50PlusBeurs vindt plaats op 19 t/m 23 september 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve 50 plussers met 600 stands met informatie, entertainment en aanbiedingen. 

In het BeursTheater op de 50PlusBeurs zijn er de gehele dag naast modeshows vrij toegankelijke presentaties (o.m. De Poepdokter en Cardioloog Janneke Wittekoek) en optredens van acteurs en artiesten. Een afwisselend programma van klassiek tot populair met onder meer Maan (bekend van The Voice of Holland), Remko Harms (bekend van LA The Voices), mini Mozart Festival met de Van Swieten Society en muziektheater 'In bed met Dietrich en Piaf'.

Wij geven tijdens de 50PlusBeurs workshops op de bellicon® minitrampoline.

Ervaar de vele voordelen, zoals het trainen van alle 656 spieren, versterken van de bloedsomloop en immuunsysteem, ontspanning, verbeteren van de concentratie en vergroten van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Laat je uitgebreid informeren door onze professionals over de mogelijkheden! En maak gebruik van een unieke korting bij aanschaf van een bellicon®. 

De 50PlusBeurs is van 19 t/m 23 september in de jaarbeurs in Utrecht. 

Gebruik nu de speciale actiecode "bellicon" voor korting op de entreetickets. Van €17,50 naar €9,95,- 

Je kunt ons vinden in hal 9, stand C28.

Deel bericht